İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
bi iki sayfa öncede sanırım adaşne videosu kaçırdım ben
izleme hayattan soğutuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi iki sayfa öncede sanırım adaşne videosu kaçırdım ben
Bizim istediğimiz takımı ufaktan o kuruyo herhalBir de Monchi, Ben Yedder'i satiyyorum ayagina Falcao'yu alip Ben Yedder'i satmiyormus...![]()

Galatasaray'a yakışacak transferleri yapmak için çalışıyorlar.Koskoca Galatasaray'ı temsil eden yöneticiler nerdesiniz???????
Baş tacı da. Bu sponsor meselesini de şimdiye dek halletmeleri gerekiyor. Hem finansal açıdan hem prestij. O koltuk şikayet makamı değil icraat makamıdır.Galatasaray'a yakışacak transferleri yapmak için çalışıyorlar.
Koskoca Galatasaray'ı temsil eden yöneticiler nerdesiniz???????
Baş tacı da. Bu sponsor meselesini de şimdiye dek halletmeleri gerekiyor. Hem finansal açıdan hem prestij. O koltuk şikayet makamı değil icraat makamıdır.
Belki de hallettiler açıklayacaklar biraz sabır.Baş tacı da. Bu sponsor meselesini de şimdiye dek halletmeleri gerekiyor. Hem finansal açıdan hem prestij. O koltuk şikayet makamı değil icraat makamıdır.
gördüm maalesef keşke görmeyeydim ya .bi iki sayfa öncede sanırım adaş
izleme hayattan soğutuyor
Olaya bak duruma bak
Bir şeyler olsun artık renktaş yaaa.en kötü abdür basgan sponsor olur
![]()
o göbek varken alabilir bence.Mariano Diaz'ı alamıyor daha Monaco Ben Yedder'i nasıl alacak
Sevilla da Rony Lopes'i istiyormuş Monaco'danMariano Diaz'ı alamıyor daha Monaco Ben Yedder'i nasıl alacak
Burda mı demek istiyorsun