Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Falcao'ya o kadar kafayı takmayın. Buraya gelip oynamazsa napacaksınız?
33 yaşına gelmiş, futbola göre yaşlı sayılır.
Bu arada her alınan Drogba olmaz. Zaten artık bir beklentisi yok futboldan. Bundan sonra emekli olacak.
Falcao yatışa geçebilir bize gelip bilginiz olsun.
Evet.Dünya starı Falcao 33 yaşında çok yaşlı.
Çubuklu tosun Emre Belözoğlu 40 yaşında genç yetenek ve orta sahanın dinamosu.Bu yıl Fenerbahçe’mizde en az 20 gol atar ve 40-50 gole de direkt katkı verir.

beşiktaş gayet iyi hamleler yaptı. fenerden daha iyi takım oldular şimdi. Nagatomo bence rezalet oynuyor ve hucuma hiç katkısı yok ama fatih hocanın muhtemelen en sevdiği adamdır.

falcao sadece parayı güşünse çine katara falan giderdi ama adam hala üst düzey futbol oynamak istiyor ve ayrıca son 3 sezonda 70 gol atmış bir adam (bu arada kuş olma oranın 1.05)

Tamam bende gelip oynamasını istiyorum ama çok abartıyoruz. Falcao Galatasaray'dan büyük değil. O kadar ilgi gösteriyoruz ki biz sanki küçük bir kulubüz Falcao bize gelirse büyük olacağız.

beşiktaş gayet iyi hamleler yaptı. fenerden daha iyi takım oldular şimdi. Nagatomo bence rezalet oynuyor ve hucuma hiç katkısı yok ama fatih hocanın muhtemelen en sevdiği adamdır.
valla aldıkları adamı izlemedim ama 12 asist göz dolduran bir istatistik bek için garip

İngiltere'de transfer (alım) sona erdi. Eeeee ne olacak şimdi. Hep bu tarih bekleniyordu.

Falcao'ya o kadar kafayı takmayın. Buraya gelip oynamazsa napacaksınız?
33 yaşına gelmiş, futbola göre yaşlı sayılır.
Bu arada her alınan Drogba olmaz. Zaten artık bir beklentisi yok futboldan. Bundan sonra emekli olacak.
Falcao yatışa geçebilir bize gelip bilginiz olsun.

Evet ayni yasta Burak Yilmaz denen herifin 23 gol attigi ligden bahsediyorsun dimi?

Demin antuya girdim hoop bir konu

Reyes Fenerbahcede
Muthis stoper 15 e satariz gibi tonlarca yorum

Frey Fenerbahcede
Guclu kuvvetli tr de is yapar
Kafayla atsa yeter
Iyi yedek olur

Zanka Fenerbahcede
Turkiyedeki eniyi 3 stoperden biridir (diger ikisi kim cok merak ettim )
Savunmamiz seviye atladi

Bunlar ozelestri yapmiyor ondan bu haldeler burda seriyi begenmeyen vardi bu nasil bir kafa cozemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt