- 24 Mayıs 2009
- 17.304
- 20.279
- 2.643
Risk alıp Wanyama'yı getircez gibi hissediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Farnolle çok direndi ama napsin mina her pozisyonda açık verdiAssano astı golü
O rezil takimda yine az görmüsFalcao gecen sezon 12 sari karmi görmüs? Yuhhh
Pardon o zaman fake hesapmı takip ediyormuşuz
Envoyé de mon Huawei P30 en utilisant Tapatalk
Onlarınki dalga geçme değil kıskançlık refleksi.kendi takımlarından çok bizi takip ediyorlarUlan ben Allah korusun da fenerli,bjk li olsam son 20 yildan sonra futbolu hayatimdan tamamen cikarirdim.Ezilmişsin, bukulmuşsun,dalga konusu olmuşsun gelmis burda rakip bile olamadigin Galatasaray formunda dalga gecmeye calişma cesaretinde bulunuyorsun.

gifleri ödünç (ç)aldım helal et![]()
s.a kudretli cimbomun büyük taraftarı
![]()
![]()

Huawei gibi Türkiye pazarına ambargo koyarlar Galatasaraya sponsor olmak Türkiye'deki en iyi tanıtım aracıdır.

Bunlar çete olmuş forumda. Yeni kimse istemiyorlar. Her geleni kuşsun diyip gönderiyorlar.Bu foruma son mesajım, 4 buçuk yaşındaki oğlum anneannesinin verdiği havluyu bu benim en sevmediğim takım diyerek kabul etmedi, ona en büyük biziz dedim ve Allah'a şükür bu sene konvoyda çok eğlendik, umarım o sizin gibi insanlarla karşılaşmaz hayatı boyunca, açıp 2 mesaj okumadan yapıştır gitsin, ya kuş ya küfür, yazık sana yazık senin gibilere
Tamam da mesela ben Galatasarayli olarak Barcelona yi kiskanmam.Adamlar almiş basini yurumus.kiyas yapamam.bu salaklarinda bizle kendilerini kiyaslamasi veya kiskanmasi ayni şey.Onlarınki dalga geçme değil kıskançlık refleksi.kendi takımlarından çok bizi takip ediyorlar