Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Risk alıp Wanyama'yı getircez gibi hissediyorum

Ulan ben Allah korusun da fenerli,bjk li olsam son 20 yildan sonra futbolu hayatimdan tamamen cikarirdim.Ezilmişsin, bukulmuşsun,dalga konusu olmuşsun gelmis burda rakip bile olamadigin Galatasaray formunda dalga gecmeye calişma cesaretinde bulunuyorsun.
Onlarınki dalga geçme değil kıskançlık refleksi.kendi takımlarından çok bizi takip ediyorlar

Falcao un gördügü kartlar pozisyon geregimi? Hakemi aldatma itiraz sert faul nasil görüyo kartlari bilgisi olan varmi?

Bugün dünden daha büyük bir olay olması lazım. Umut döngüsü artarak devam etmeli :asd:

Bu gece ne olabilir?
- Falcao Galatasaray'ı takip edebilir.
- Falcao Fatih Terim'i takip edebilir.
- Falcao aslanlı bir paylaşım yapabilir.
- Falcao yolculuğa ilişkin bir hikaye atabilir. (bilet vs içeren)

Kesin birşeyler olacak ve biz farkedeceğiz. 🤨

signbot.gif

s.a kudretli cimbomun büyük taraftarı
6f9739ce3364558427491d8fc0002b73.gif

signbot.gif
gifleri ödünç (ç)aldım helal et ;D

Bu foruma son mesajım, 4 buçuk yaşındaki oğlum anneannesinin verdiği havluyu bu benim en sevmediğim takım diyerek kabul etmedi, ona en büyük biziz dedim ve Allah'a şükür bu sene konvoyda çok eğlendik, umarım o sizin gibi insanlarla karşılaşmaz hayatı boyunca, açıp 2 mesaj okumadan yapıştır gitsin, ya kuş ya küfür, yazık sana yazık senin gibilere
Bunlar çete olmuş forumda. Yeni kimse istemiyorlar. Her geleni kuşsun diyip gönderiyorlar.

Onlarınki dalga geçme değil kıskançlık refleksi.kendi takımlarından çok bizi takip ediyorlar
Tamam da mesela ben Galatasarayli olarak Barcelona yi kiskanmam.Adamlar almiş basini yurumus.kiyas yapamam.bu salaklarinda bizle kendilerini kiyaslamasi veya kiskanmasi ayni şey.

Hayır Falcao ya yaşlı diyenler avrupa nın top 10 takımında forma giyen forvetleri yaşlarını yazsa ya Bi ona göre konuşalım. Falcao oyle futbolu kafasında bitirmiş Bi adamda değil ki neye kime göre yatışa geçecek hele ki böyle bir atmosferde. Birde sıradan bir forvet alınsa yaşlı tabiri doğrudur fakat bu şu an yaşayan oynayan en iyi 3 forvetten biridir hala komple bakarsak. Falcao dolu tribün rakibe korku prestij ve güven demektir ayrıca. Diagneyi bile tutarken belhanda onye ve feg coştu Falcao gelirse min. 2 kişi tutar bu adamı, o zaman oluşan boşlukları bir düşünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt