Hasan Ay
Parçalı Üye
- 10 Temmuz 2016
- 3.891
- 2.154
- 813
Zurnanın zırt dediği yer Diagne
gene gitmemiş tipini sevdiğim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zurnanın zırt dediği yer Diagne
Yeni uyeleri Fenerli damgasi vurmayin diyor modlar ama Tam bir kuş yorumu degil mi ya ?Her transferin bir risk oldugunu biliyoruz ama biz bu taraftar varken bize gelen futbolcunun tutmama gibi bi ihtimali yokFalcao'ya o kadar kafayı takmayın. Buraya gelip oynamazsa napacaksınız?
33 yaşına gelmiş, futbola göre yaşlı sayılır.
Bu arada her alınan Drogba olmaz. Zaten artık bir beklentisi yok futboldan. Bundan sonra emekli olacak.
Falcao yatışa geçebilir bize gelip bilginiz olsun.
Amma primciymiş çok gıcık oldum bu adama artıkGeçmiş olsun. Boq7dik
Bunun geçen yıl skandal bi paylaşımı vardı unuttum neyle ilgiliydi. Tam bi malAmma primciymiş çok gıcık oldum bu adama artık
00:09 'da KAP gelme ihtimali var.
Bunun geçen yıl skandal bi paylaşımı vardı unuttum neyle ilgiliydi. Tam bi mal
622200:09 'da KAP gelme ihtimali var.
Bende 38 yaşındayım, bazen burdaki ergenler böyle aptal aptal cevap yazıyolar karşısındaki kimdir nedir bilmeden, yoksayıyorum bazen umursamıyorum, geçiyorum. Çok takma, ergenlerinde forumda olduğunu biliyorum, ama forumda yazmadan duramıyorum, yazmayı bırakma.Bu foruma son mesajım, 4 buçuk yaşındaki oğlum anneannesinin verdiği havluyu bu benim en sevmediğim takım diyerek kabul etmedi, ona en büyük biziz dedim ve Allah'a şükür bu sene konvoyda çok eğlendik, umarım o sizin gibi insanlarla karşılaşmaz hayatı boyunca, açıp 2 mesaj okumadan yapıştır gitsin, ya kuş ya küfür, yazık sana yazık senin gibilere
00:09 'da KAP gelme ihtimali var.