Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Aynen.ama kimdi hatırlayamadımOyuncuları mı karıştırmıştı ne
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen.ama kimdi hatırlayamadımOyuncuları mı karıştırmıştı ne
Bugün bunu bekliyorum... Saat 00:00'dan sonraBugün dünden daha büyük bir olay olması lazım. Umut döngüsü artarak devam etmeli
Bu gece ne olabilir?
- Falcao Galatasaray'ı takip edebilir.
- Falcao Fatih Terim'i takip edebilir.
- Falcao aslanlı bir paylaşım yapabilir.
- Falcao yolculuğa ilişkin bir hikaye atabilir. (bilet vs içeren)
Kesin birşeyler olacak ve biz farkedeceğiz.![]()

Fb’nin transfer ettiği Reyes’i geçenlerde vefat eden Jose Antonio Reyes ile karıştırmıştı.Aynen.ama kimdi hatırlayamadım
Yallah antuyaArkadaşlar bu arada şunu da netleştirelim.
Falcao 10 Şubat 1986 doğumluymuş. 2 gün sonra 33 yıl 6 aylık olacak. Yani adam şuan 33,5 yaşında diyebiliriz.
Genelde 32 deniliyordu forumda, daha genç diye seviniyordum. Adam meğer 6 ay sonra 34 olacak.
bjknin aldığı sol bek geçen sene ligue 1de 8 asist yapmış
kornerleri filan kullanmıyorsa çok iyi istatistik
Yallah antuya
keşke yarın 09:09 da kap gelse![]()
Beni nasılda taniyorsun yavru ceylanım.Senin gibi biri falcao gelmezse sinir krizi gecirip camdan atlayabilir

Bunu gören kus tayfa
adam mi???????Amma primciymiş çok gıcık oldum bu adama artık
Boşver, hepimiz koca adamlarızBu foruma son mesajım, 4 buçuk yaşındaki oğlum anneannesinin verdiği havluyu bu benim en sevmediğim takım diyerek kabul etmedi, ona en büyük biziz dedim ve Allah'a şükür bu sene konvoyda çok eğlendik, umarım o sizin gibi insanlarla karşılaşmaz hayatı boyunca, açıp 2 mesaj okumadan yapıştır gitsin, ya kuş ya küfür, yazık sana yazık senin gibilere
Kufur yememene garanti vermem. Yam yam tayfa online00:09 'da KAP gelme ihtimali var.