Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben moderator olduğumda,bu forum çok daha elit bir havaya burunecek.ilk icraatim neymara parçalı giydirmek olacak

Bugün dünden daha büyük bir olay olması lazım. Umut döngüsü artarak devam etmeli :asd:

Bu gece ne olabilir?
- Falcao Galatasaray'ı takip edebilir.
- Falcao Fatih Terim'i takip edebilir.
- Falcao aslanlı bir paylaşım yapabilir.
- Falcao yolculuğa ilişkin bir hikaye atabilir. (bilet vs içeren)

Kesin birşeyler olacak ve biz farkedeceğiz. 🤨
Bugün bunu bekliyorum... Saat 00:00'dan sonra ;D

Arkadaşlar bu arada şunu da netleştirelim.

Falcao 10 Şubat 1986 doğumluymuş. 2 gün sonra 33 yıl 6 aylık olacak. Yani adam şuan 33,5 yaşında diyebiliriz.

Genelde 32 deniliyordu forumda, daha genç diye seviniyordum. Adam meğer 6 ay sonra 34 olacak.
Yallah antuya

Olumlu haber geldiği zaman arazi olup ortalık durulunca yangın yapmaya gelen üyeler var. İlk fırsatta“Falcao gelmeyecek lan, yattı lan, boşuna umutlanıyoruz lan” deyip duruyorlar. Kendilerini çok zeki zannediyorlar sanırım.
Merak etmeyin hepinizi üst üste koyacağız yine. Kuşlara koymak Fatih Hocamın hobisidir.

Bunu gören kus tayfa
IMG_20190808_214930.webp

Sent from my FIG-LX1 using Tapatalk

Bu foruma son mesajım, 4 buçuk yaşındaki oğlum anneannesinin verdiği havluyu bu benim en sevmediğim takım diyerek kabul etmedi, ona en büyük biziz dedim ve Allah'a şükür bu sene konvoyda çok eğlendik, umarım o sizin gibi insanlarla karşılaşmaz hayatı boyunca, açıp 2 mesaj okumadan yapıştır gitsin, ya kuş ya küfür, yazık sana yazık senin gibilere
Boşver, hepimiz koca adamlarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt