Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala 6 numara degil de 8 numara transfer edecegimizi dusunuyorum

Hoca Belli ki bunun planini yapmis

Donk varken iki maç üst üste Seri'yi ön libero oynatması beni de benzer şekilde düşünmeye sevk etti.
Normalde Seri, CM oynayacak olsa ve bir 6 numara transfer edilecek olsa, Donk o gelene kadar ön libero oynar, Seri de asıl oynayacağı mevkiide hazırlık maçları yapardı.
Bi çarpıklık var bu işte de dur bakalım...

Ali Naci 2 gun once bunu yazmisti, yani hoca 8 numara degil 6 numara istiyor, ki en dogrusu da bu

bugün de bir gelişme olmazsa haftaya çarşambaya kadar bekleriz apo başkanın kurbanı kesmesi yemesi falan

bonservis istemeyecegiz dediler 12m euro'dan kapiyi açtılar.en son 6m euro'ya kadar düştüler.veremeyiz dedik.tum herkese biz bile kesin aldık dedik ama bitmedi.zaman dar.halletmeye calisiyoruz." diye iletti.

Burak Bozdağ yazmış.

Monaco sen bir köpeksin

Ben Yedder▶Monaco.Bir tarafta monchi diğer tarafta ömür törpüsü Monaco.Transfer döneminde burnumuzdan getiren 2 takım.Efsane bi transfer süreci olur kesin

bonservis istemeyecegiz dediler 12m euro'dan kapiyi açtılar.en son 6m euro'ya kadar düştüler.veremeyiz dedik.tum herkese biz bile kesin aldık dedik ama bitmedi.zaman dar.halletmeye calisiyoruz." diye iletti.

Burak Bozdağ yazmış.

Monaco sen bir köpeksin
Falcao işini unutun.

Sarhoş sözüyle iş bitirmeye çalışmışlar.

Onca bonservis verdikleri adamı maaşı yüzünden bedava göndereceklerini düşünmek zaten saçmalık,mantığa aykırı.parası var Monaco nun maaşını dert etmezler.

Muhtemelen, Mendes, Falcao ya söz verdi, Monaco dan ayrılması için uğraşacağına dair, bizde alet olduk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt