Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Ulan 5 Saat sonra kalkacam bugün erken uyucsm dedim seref geldi iyiki de geldi patlattttttttt
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Topçudan anladığı kadar bir de duym verseGurrpegi de yazmış
Ekli dosyayı görüntüle 54915
hoşgeldinToplanin duyum geldi :-)
![]()
Arkadaşlar benzer işler olur mu ?
Fernando - Sevilla
Diagne - Monaco
FALCAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOErsin Duzen'in, "A. Albayrak ile A. Bulut Cumartesi Monaco'ya gidiyorlar" haberi dogru degil. Cunku cumartesi gitmiyorlar. Yarin, daha dogrusu bugun gidiyorlar. 2-3 gun icerisinde Falcao ile beraber donecekler.
h.oErsin Duzen'in, "A. Albayrak ile A. Bulut Cumartesi Monaco'ya gidiyorlar" haberi dogru degil. Cunku cumartesi gitmiyorlar. Yarin, daha dogrusu bugun gidiyorlar. 2-3 gun icerisinde Falcao ile beraber donecekler.
Bayrama sarkmasın Şeref renktaşErsin Duzen'in, "A. Albayrak ile A. Bulut Cumartesi Monaco'ya gidiyorlar" haberi dogru degil. Cunku cumartesi gitmiyorlar. Yarin, daha dogrusu bugun gidiyorlar. 2-3 gun icerisinde Falcao ile beraber donecekler.
Ayrıca bugün tettehi ben alıcı gözle izledim yavan geldi bana iyi ki alamamışız. Ortasahalarındaki tanga mıdır nedir zenci baya iyi bizim kulüplerden kasımpaşa falan çökse çok ekmeğini yer
Ersin Duzen'in, "A. Albayrak ile A. Bulut Cumartesi Monaco'ya gidiyorlar" haberi dogru degil. Cunku cumartesi gitmiyorlar. Yarin, daha dogrusu bugun gidiyorlar. 2-3 gun icerisinde Falcao ile beraber donecekler.
kap ne zaman gelir ??Ersin Duzen'in, "A. Albayrak ile A. Bulut Cumartesi Monaco'ya gidiyorlar" haberi dogru degil. Cunku cumartesi gitmiyorlar. Yarin, daha dogrusu bugun gidiyorlar. 2-3 gun icerisinde Falcao ile beraber donecekler.
Diagne ?Ersin Duzen'in, "A. Albayrak ile A. Bulut Cumartesi Monaco'ya gidiyorlar" haberi dogru degil. Cunku cumartesi gitmiyorlar. Yarin, daha dogrusu bugun gidiyorlar. 2-3 gun icerisinde Falcao ile beraber donecekler.