Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diagne konusunda birkac arap kulubunun teklifi masada. İclerinde Al-Rayyan da var. Ancak oyuncu pek arap takimlarina gitme taraftari degil. Daha iyisi icin Aston Villa'dan bir umut gelisme beklendi ama olmadi. Adamlar yuksekten ucmadilar. Eninde sonunda ayrilacak ancak biraz sabirli olmamiz lazim.
DOS icin Bakayoko, Schneiderlein falan bakiyorlar. Sch olabilir gibi duruyor. Mitro, Linnes, Feghouli'ye de teklifler var ancak iclerinden sanirim Mitro gidecek.
Benden bu kadar, sabah erken kalkmam gerek. O yuzden izninizle kaciyorum.
Herkese iyi nobetler :-)
bombayi birakip gittin eyvallah üstad

Hocam valla denenmesi gereken rakamlar. 3-4m ver demiyoruz sonuçta ki seneye çok adam gidecek para edecek adam lazım. Dorukhan bir anda 10m ediyorsa bu çocukta edebilir

Büyük hedeflerimiz var diye gençlere yatırım yapmıyoruz. Tamam, doğrudan oynatmazsın da yavaş yavaş hazırlarsın. Gençlere yatırım yapmaktansa Selçuk'a sözleşme yapmayı tercih eden bir yapıdan Türkiye'nin Bayern'i falan olmaz. En fazla ıkına ıkına şampiyon oluruz. Avrupa da önüne gelen averaj yapıp yollar bizi.

Malatya maçında oynamış nasıl buldunuz

16 yaşında

kolarovoda roma hayatta belese bırakmaz 34 yasında eski temposu bitmis bek oyuncusuna 3 sene kontrat teklif etmis sıgırlar
Hocam artık piyasa öyle bir hale geldi ki 32 yaş üstü adamlara bile 5ten kapıyı açıyorlar. Podolski'yi 30 yaşında 2.5 a getirdik şuanki piyasada bizden 7-8 isterlerdi ki en az fiyat bu. Keza Sneijder'i söylemek bile istemiyorum o yaşta 7.5 a geldi şuan öyle bir fırsat olmuş olsa alma şansımız 0. 20 den açarlar kapıyı.

Roma 33 lük Dzeko için 15 falan istiyor. Bu piyasa bizim gibi klupler için ya aklını başına al diyor ya da kepenkleri 5 yıla kapat diyor. Ben siyaseti sevmem ama şuanki ekonomik durumla futbolumuzun durumu aynı.Düzlüğe çıkabilmek için dışardan alan bir ülke değil üreten ülke olmak lazım. Futbolda da sürekli yetiştirip satacaksın veya seni basamak olarak görecek oyunculara razı olup onlara piyasa yaptıracaksın. Yoksa vaziyet iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt