- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
en alt solda sende gscimbom gündüz yaziyor galiba. ben gece yaptimfusap foruma nasil senin gibi siyah yapiyoz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
en alt solda sende gscimbom gündüz yaziyor galiba. ben gece yaptimfusap foruma nasil senin gibi siyah yapiyoz
S.ktir edin cagne‘yi. Falcao gelince oynayamadigini anlayinca kendiliginden gider zaten
en alt solda sende gscimbom gündüz yaziyor galiba. ben gece yaptim
şöyle bir durumda var hatırlarsan yönetim o parayı kullanmak zorundaydı çünkü devre arasında böyle bir riske girmeseydi artı 10 12 milyon euro heba oluyordu.Yaz transfer dönemine etki etmiyordu o para.O yüzden en kötü 9 a bile gitse bile bizim elimizde Falcaoyu bonservizsiz aldığımızı var sayıyorum artı 6.6 milyon euro kalacak.Sanırım şuan 2.4 eksideyiz.Keşke 12 13 e gitse ama zor gibi.Eninde sonunda gidecekGidecekte kime gidecek kaca gidecek maksat zarari en az gondermek adam araplara gitmem diyor kim alacakki sıkıntı burda
aynen daha hos duruyor + gözlere iyi geliyoroh beereeeeeee dunya varmisss lan gece modu super
kap'ta gelmesi gerekiyor görüşmelere başlandığı ile ilgilieğer falcaoyu almaya gidiyorlarsa Şeref beyin dediği gibi Falcaonun yarın maçta vedalaşması gerekmez mi?Kaç senedir hizmet ettiği kaptanı olduğu kulübe veda edecek sonuçta
Kusura bakmayın arkadaşlar alttaki yorumlara aldandım
inan kıraç mıydı bu renktaş
Kap gelir onda sıkıntı yok ama yarın belli olur gelip gelmeyeceğikap'ta gelmesi gerekiyor görüşmelere başlandığı ile ilgili
Sonuç ne çıksa beğenirsinizEkli dosyayı görüntüle 54928
Bu hırbonun kimden çıktığını merak ettiğimden internete girdim araştırdım.6222 sülüğü
inan kıraç mıydı bu renktaş