Doğukan Sağlamer
Kırmızı Üye
- 10 Temmuz 2019
- 1.518
- 812
- 608
Şeref aydın mı geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abdurrahim Albayrak bugün Monaco'ya gidecekmiş ve 2-3 gün içinde Falcao ile beraber döneceklermiş. 23.59'a kadar beklemede kalalım. Yalan çıkarsa kolpacı Şeref deriz.Ne dedi ki Kolpachi?
Alaka postun içinde. Bazı şeylere gereğinden fazla yoğunlaşıyoruz.ne alaka ?
Kolpacı zaten. Eskidendi o adamın bildikleri. Ünal Aysal zamanı özellikle. Şimdilerde çılgın bir kolpacıAbdurrahim Albayrak bugün Monaco'ya gidecekmiş ve 2-3 gün içinde Falcao ile beraber döneceklermiş. 23.59'a kadar beklemede kalalım. Yalan çıkarsa kolpacı Şeref deriz.
Beyler o değil de şu an bir yerlerde bir astrofizikçi ışınım verilerini inceleyerek evrenin genişleme hızıyla ilgili teorileri geliştirmeye çalışıyor, bir fizikçi parçacık davranışlarıyla ilgili yeni tespitler yapmak için matematik formülleriyle boğuşuyor, bir genetikçi düşük maliyetli kök hücre üretimi için kafa patlatıyor, biz de burada adamın biri gelip yılda 7 milyon Euro karşılığında topu direklerin arasından geçirsin diye nöbet tutuyoruz.
Alaka postun içinde.
Ne zaman dediAbdurrahim Albayrak bugün Monaco'ya gidecekmiş ve 2-3 gün içinde Falcao ile beraber döneceklermiş. 23.59'a kadar beklemede kalalım. Yalan çıkarsa kolpacı Şeref deriz.
Kendisini tanımıyorum önceki duyumlarını da bilmiyorum fakat ortaya attığı çok ciddi bir iddia. İnsanlar beklentiye giriyor sabaha kadar uykusuz kalıyor. ''R'' yaparsa yada söyledikleri yalan çıkarsa bir yaptırım uygulanır diye umut ediyorum.Kolpacı zaten. Eskidendi o adamın bildikleri. Ünal Aysal zamanı özellikle. Şimdilerde çılgın bir kolpacı
Sorun kimin mesleğinin ne olduğu değil. Bilimsel çalışma yapıldığı gibi spor müsabakaları da yapılacak. İnsanlar topluma faydalı çalışmalar yaptığı gibi eğlenip iyi vakit de geçirecek ama sorun neyi ne kadar yaptığımız, neye hangi düzeyde önem ve öncelik verdiğimiz.postu okudum hocam. Bahsettiğiniz şeyler arasında bir bağlantı yok. O işler adamların meslekleri ve yapacaklar yani. burası taraftar forumu ve biz bunun için buradayız
Görmemişim yalnız ciddi iddia doğrulatabilsek keşke uçuş bilgilerini
Futbol saydiklarinin hepsini barindiran bir spor dali. Futbolda fizikde var matematikde var genetikde varBeyler o değil de şu an bir yerlerde bir astrofizikçi ışınım verilerini inceleyerek evrenin genişleme hızıyla ilgili teorileri geliştirmeye çalışıyor, bir fizikçi parçacık davranışlarıyla ilgili yeni tespitler yapmak için matematik formülleriyle boğuşuyor, bir genetikçi düşük maliyetli kök hücre üretimi için kafa patlatıyor, biz de burada adamın biri gelip yılda 7 milyon Euro karşılığında topu direklerin arasından geçirsin diye nöbet tutuyoruz.