Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.283
- 25.635
- 2.598
Jagne mac kadrosuna alınmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmen aptallık..Jagne mac kadrosuna alınmış
10m verdin, satamıyorsun. Ne yapacaksın? Köşeye atıp değerini daha çok mu düşüreceksin.Resmen aptallık..
Alt yapıdaki adamı koyarım yine almam bu deyusu
Kiralayacaksın göndereceksin10m verdin, satamıyorsun. Ne yapacaksın? Köşeye atıp değerini daha çok mu düşüreceksin.
Twitterciler Seref Aydinin duyumlarini paylasmaya baslamis. Tahminen bugün yarin kirmizilar patlar
Gönderemiyorlar işte. Bizim kadar aptalı yok parası olan.Kiralayacaksın göndereceksin
Bu adam gitmeyecek belli oldu hocadan şans istemişBonservis dengesini tutturabilirsek diagne kalsın
Bu adam gitmeyecek belli oldu hocadan şans istemiş
falcao bonservissiz olarak gelirse bir tane kiralık 6 numara ile transfer biter
Kesin konuşmuş birlikte dönecekler diye bitti bu iş diyebilir miyiz
Uefa izin vermese fener kaç milyon e deldi ne oldu sanki ceza da almadı birşey de olmadı.Diagne gitmese, falcao- diagne ikilisi ile müthiş bir ofans hattımız olur. Mitro bir şekilde gönderilir zaten.
Eksiye dştük ama en kötü devre arası satış yaparız, uefa buna izin veriyorsa tabi.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Feg, Linnes, Belhanda belki alanı olursa Mariano.İyi de illa satış gerekli.Kim gidecek ?
Duyumcu, kolpacı, asparagas vs vs vs…
Buraya girdiğim günden beri bildiğim duyduğum hissettiğim ne varsa paylaşıyorum
Evet bundan yıllar yıllar önce kulüpten dostlarımız vardı
Gerek Galatasaray dergisi, gerek GS TV, gerekse idari yönetimden aldığım %100 doğru bilgiler yer alıyordu
Oyuncuların sözleşmeleri, KAP girişi öncesi giriş ekranı bilgisi vb görüntüler elime ulaşıyordu
Kulübün kadrosu tamamen yenilendiğinden dolayı içerde sadece sayılı arkadaşlarımız kaldı
Evet birkaç bilgi alıyorum evet haberim oluyor
Fakat kaynağını sizinle paylaşmam kulüp çalışanı için etik olmayan bir davranışa sürükler
Yoksa neden bangır bangır paylaşmayayım
İki üç gündür üzerimde bir linç girişimi var farkında değilim sanılmasın
Yazılanları okuyorum bir bir
Ağzı bozuk ne kadar çok üyemiz varmış burada
Sağlık olsun
Selametle, hayırlı cumalar…