Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kardeşim bi susar mısın? Adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Bu adam Culio transferinin C’si konuşulmuyorken adamın alacağı maaşı kuruşuna kadar yazan bir adam.

Drogba transferini yazan ilk adam. Ben bu adamın 1 kere bile patladığına şahit olmadım. Net olarak bilgi veriyor.

Hatta bir aralar bazı siteler kendisini kaymak göstererek haber bile yapıyordu. Bu adam duyum vermiyor, net olarak bilgi veriyor. Ve öyle her transfer dönemi yapmıyor bunu. Yıllar sonra aramıza katıldı. O yüzden senin gibileri yüzünden küsüp gitmesine müsade etmeyiz.

Şahit ol o zaman eksşisözlükteki paylaşımlarını atayım kullanıcı: srfydn - ekşi sözlük

Falcao
  • 1 ağustos 2019 tarihinde istanbul'a gelecektir.

bir gün sonrasında ise türk telekom arena'da imza töreni düzenlenecek.
    30.07.2019 18:43 srfydn
Vincent aboubakar

• galatasaray’ın yeni forveti. forma yarışındaki rakipleri muhtemelen vedat muriqi, adem büyük ve ryan babel olacak.
    28.06.2019 21:45 srfydn

Bu da ekşideki hesabın ona ait olduğunun kanıtı
  • forumda hesabının çakma olduğu idda edilip bize kızdıktan 1 gün sonra ekşisözlükte girdiği entry
    • paranoyak modlarla dolu alemin en güzel taraftar forumu. bayağıdır uğramıyordum ama az önce bir uğrayıp iki kelam bir şeyler yazdım, sebebini bilmediğim bir şekilde şifremi değiştirmişler. sanırım forumda aynı isimle başka bir üye daha varmış onunla karıştırıyorlar.

lan olm o değil de şeref aydın'ın sahtesi olsa ne olur kendisi olsa ne olur? niye önemsiyorsunuz sanal alemi bu kadar, bırakın her isteyen istediğini yazsın :-)

her yerde geyik yaparım ama forum olayı başka. forumlarda az mı transfer nöbeti tuttuk..
      30.07.2019 20:08 ~ 20:10 srfydn

• Dün de yazdım bunları bugün de yazıyorum şöyle çılgınlar bir tapmayın( haşa )millete ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt