- 30 Ağustos 2009
- 30.210
- 20.161
- 2.593
Seten Şeref Aydın'ın bilgilerini çalmış.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mustafa Özdeveci fake üyelikle takılıyorsun, kurallara uymuyorsun. Sonra duyum veren biriyle uğraşıyorsun. Kurallara dikkat edelim, kurallar herkes için var.Evet Şeref Aydın'ı bilmiyorum yalan değil. Gece bir iddia attı ortaya ve kendisinin kim olduğunu bugün geceye kadar öğrenmiş olacağız.
Ekli dosyayı görüntüle 54973
Mustafa Özdeveci fake üyelikle takılıyorsun, kurallara uymuyorsun. Sonra duyum veren biriyle uğraşıyorsun. Kurallara dikkat edelim, kurallar herkes için var.
Ama şeref aydın ın artık bir şey bilmediğini de kabul edelim plsMustafa Özdeveci fake üyelikle takılıyorsun, kurallara uymuyorsun. Sonra duyum veren biriyle uğraşıyorsun. Kurallara dikkat edelim, kurallar herkes için var.
Like rekoru kırılmış gibi üstad
öyle bi bagirirsinkidiagne bu sene 40 gol atsın ısterse acaip kıl oldum gol dıye bagırmam bıle
aynen görüşmeler başlanmıştır kapını görmek istiyoruz artıkValla isterse imza perşembe günü atılsın ama artık KAP gelsin şu iş resmiyete dökülsün.Her an yatacak diye ödüm kopuyor
Faka bastn reisssAma şeref aydın ın artık bir şey bilmediğini de kabul edelim pls
Setenin bu yazdigini 12 saat once yazmisSeref bey ne yazdı arkadaşlar foruma bakamadım özet geçebililecek birisi varmi ?
Kardeşim bi susar mısın? Adamı tanımıyorsun etmiyorsun. Bu adam Culio transferinin C’si konuşulmuyorken adamın alacağı maaşı kuruşuna kadar yazan bir adam.
Drogba transferini yazan ilk adam. Ben bu adamın 1 kere bile patladığına şahit olmadım. Net olarak bilgi veriyor.
Hatta bir aralar bazı siteler kendisini kaymak göstererek haber bile yapıyordu. Bu adam duyum vermiyor, net olarak bilgi veriyor. Ve öyle her transfer dönemi yapmıyor bunu. Yıllar sonra aramıza katıldı. O yüzden senin gibileri yüzünden küsüp gitmesine müsade etmeyiz.