Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hep yanlis bilgiler veriyor, bizi yanlis yönlendiriyor, forum icerisindeki siddete sebep oluyor, üye olarak cok sikayetciyim, seviyoruzda kendisini napcaz böle bilemedim, hepmi karavana olur yav @Musap Aydinli :asd:
Hep derken. Ula bir gün forumdan ayrilcam sap diye kalacaksiniz. Tatsiz heycansiz :(

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP), sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin elektronik imzalı olarak iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) 'Kamuyu Aydınlatma Platformu Tebliğ'i kapsamında, kamuya açıklanacak her türlü bilgi ve belgenin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP)gönderilmesi gerekmektedir.

İşletimi Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş (MKK)-Kaydi Sistem Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 600'ü aşkın şirketi ve 3000'i aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır.

Sistem , tüm kesimlerin doğru, anlaşılır, tam bilgiye, internet üzerinden eş anlı ve düşük maliyetle erişebilmelerine imkan tanıyacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, geçmişe dönük bilgilere de kolay ve düşük maliyetle erişim imkanı sağlayan elektronik bir arşiv niteliğindedir.

KAP'a bildirimler, elektronik sertifikalar kullanılmak suretiyle gönderilmektedir. Bu bağlamda ortaklıklar, bildirimlerin yapılmasını aksatmayacak sayıda, geçerli elektronik sertifika bulundurmakla yükümlüdürler.

Borsa İstanbul'da işlem görmek üzere sermaye piyasası araçlarını ilk defa halka arz edecek ortaklıkların sermaye piyasası araçlarının ve ilk defa kayda alma başvurusunda bulunacak fonların katılma paylarının kayda alma talebiyle Kurul'a başvuru yapıldığı tarihte, elektronik sertifika hizmet sağlayıcısına, elektronik sertifika başvurusunda bulunulmuş olması gerekmektedir. Borsa tarafından kotasyon kararı veya pazar kaydına/listesine alma kararı verilebilmesi için elektronik sertifikaların alınmış olması şartı aranmaktadır.

KAP sistemine, sermaye piyasası araçları Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklar ile borsa yatırım fonlarının yanısıra yatırım kuruluşları, yatırım fonları, emeklilik yatırım fonları, yabancı yatırım fonları, işlem görmeyen yatırım ortaklıkları, portföy yönetim şirketleri de bildirim gönderebilmektedir. Bağımsız denetim şirketleri ise, bağımsız denetim zorunluluğu olan dönemlere ilişkin finansal raporları elektronik ortamda imzalayarak, kamuya açıklanmak üzere ilgili ortaklığa elektronik ortamda göndermektedirler.

Sistem, www.kap.org.tr adresinden yayın yapmaktadır. Gerçek zamanlı olarak 19 adet Veri Yayın Kuruluşu KAP bildirimlerini yayınlamaktadır

Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP), sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin elektronik imzalı olarak iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.

Sermaye Piyasası Kurulu'nun (SPK) 'Kamuyu Aydınlatma Platformu Tebliğ'i kapsamında, kamuya açıklanacak her türlü bilgi ve belgenin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP)gönderilmesi gerekmektedir.

İşletimi Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş (MKK)-Kaydi Sistem Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan sistem, 7/24 esasına göre çalışmaktadır. Uygulama, tüm Türkiye'ye yayılmış 600'ü aşkın şirketi ve 3000'i aşkın kullanıcıyı kapsamaktadır.

Sistem , tüm kesimlerin doğru, anlaşılır, tam bilgiye, internet üzerinden eş anlı ve düşük maliyetle erişebilmelerine imkan tanıyacak şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca, geçmişe dönük bilgilere de kolay ve düşük maliyetle erişim imkanı sağlayan elektronik bir arşiv niteliğindedir.

KAP'a bildirimler, elektronik sertifikalar kullanılmak suretiyle gönderilmektedir. Bu bağlamda ortaklıklar, bildirimlerin yapılmasını aksatmayacak sayıda, geçerli elektronik sertifika bulundurmakla yükümlüdürler.

Borsa İstanbul'da işlem görmek üzere sermaye piyasası araçlarını ilk defa halka arz edecek ortaklıkların sermaye piyasası araçlarının ve ilk defa kayda alma başvurusunda bulunacak fonların katılma paylarının kayda alma talebiyle Kurul'a başvuru yapıldığı tarihte, elektronik sertifika hizmet sağlayıcısına, elektronik sertifika başvurusunda bulunulmuş olması gerekmektedir. Borsa tarafından kotasyon kararı veya pazar kaydına/listesine alma kararı verilebilmesi için elektronik sertifikaların alınmış olması şartı aranmaktadır.

KAP sistemine, sermaye piyasası araçları Borsa İstanbul'da işlem gören ortaklıklar ile borsa yatırım fonlarının yanısıra yatırım kuruluşları, yatırım fonları, emeklilik yatırım fonları, yabancı yatırım fonları, işlem görmeyen yatırım ortaklıkları, portföy yönetim şirketleri de bildirim gönderebilmektedir. Bağımsız denetim şirketleri ise, bağımsız denetim zorunluluğu olan dönemlere ilişkin finansal raporları elektronik ortamda imzalayarak, kamuya açıklanmak üzere ilgili ortaklığa elektronik ortamda göndermektedirler.

Sistem, www.kap.org.tr adresinden yayın yapmaktadır. Gerçek zamanlı olarak 19 adet Veri Yayın Kuruluşu KAP bildirimlerini yayınlamaktadır

Bayramda kurbana giriyorlar. Ondan kapalı.

Hoca cagneyi artık oynayamaz çünkü her iç saha maçinda yuhalanacaktir kaçarı yok

son dakika baronu musapp

Arkadaş bu duyumcu arkadaşlar cemaatlerine para mı topluyor? Twitter hesaplarına takipçi mi kasıyor? Instagram satış sayfalarına müşteri mi yönelendiriyor. Yahu insanlar duyduklarını yönetime de belirterek burada yazıyorlar.

Asıl tepki görmesi gerekenler Twitter dan sallayan, takipçi kasan, vitaminsiz spor yazarı ve çakma fenomenler değil mi? 🙄

Ben cidden merak ediyorum forumda duyum veren arkadaşlarla doğru veya yanlış bir duyum da vermiş olsa derdiniz nedir? 🤔

Kuran dan ayet mi veriyorlar, cennetinizi mi elinizden alıyorlar ben anlamadım oldum olası bu tepkiyi. Çok ciddi psikolojik vaka yahu şu durum. Kendinize zarar.

Okuyup geçmek varken neyin savaşını ciddi ciddi veriyorsunuz ? Velev ki haklısınız da, ne olacak sonucunda? Şeref’i mi, Levent’i mi taşlayacağız? Yani diğer herkesten beklentiniz ne? 😁 yanlış duyum vermiş der bundan sonra daha dikkatli yaklaşırız en fazla.

Tanısanız seveceğiniz, geyik yapacağınız, muhabbet edeceğiniz insanlara internetin gücüyle yakışıksız şeyler söylemeyin ve sallamayın artık yahu. Gerçek hayatta böyle değilsiniz bir çoğunuz eminim ben. Bir şeyler yazarken “bu yazdıklarımı gerçek hayatta da bu kişinin suratına söyleyebilir miyim ?” “Ayıp olur mu, ağır olur mu?” “Bu adam arkadaşım olsa böyle der miydim” diye bir süzgeç yapın kendinize. Düşünceli olmaktan ölen yok dünya tarihinde. Her konuda böyle yapın hatta internette bir fikir beyan ederken. Daha mutlu olursunuz. Haddim değil belki ama hani yazayım istedim.

Hayır ulan herkes sahte, bi gerçek, bi herşeyi bilen ve gören siz misiniz? 😁 uzaktan öyle gözüküyor bazen yazdıklarınız. Hataya bu kadar tahammülsüz insanlar olmayın ya. Özür dileyecek adam belki, o kadar ağır şeyler yazıyorsunuz ki adam “yanlış bilgi almışım, kusura bakmayın” demek yerine sövmek zorunda kalıyor. İnsanlara özür şansı dahi bırakmıyorsunuz yazdıklarınızla. 🙄

Bir İrlanda atasözü var çok da severim; “diğer insanlar henüz tanımadığımız, tanıma fırsatı bulamadığımız arkadaşlarımızdır” diye.

Bak bu gerginlikle çabuk ölürsünüz. Valla. Bu stres sinir hali götürür adamı. Erkenden hık diye gidersiniz. Ahiret Rezervasyonunuzu camiden tüm mahalleyle paylaşırlar, helvanız da Facebook’ta like üstüne like alır. 😁

Okumaya durumu olmayanlar olabilir özet geçeyim; ne gereği var arkadaş şu muhabbetin? Ne faydası var? Semiramis Pekkan’dan “Bize yalan söylediler” şarkısını dinleyip keder mi yapacağız duyum yanlış çıktı diye? 😁

1 şeref değil 1000 şeref gelse ekşideki hesabın ona ait olmadığına inandıramaz beni...Size kapı gibi delil sunuyorum hala bizim şeref o şeref değil diyorsunuz..Adam forumdaki tartışmadan 1 gün sonra modlara sallamış ekşiden bu kadar kör olmayın yahu
bu fake olan da yapmış olamaz mı. Hem sen inansan ne olur inanmasan ne olur kimsin sen? İnanmıyorsan engelle okuma geç, bıdı bıdı yapıp kafa ütüleme şurada, kimse inandıramazmış laflara bak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt