Akın Sayman
Büyük Kaptan
- 19 Haziran 2014
- 24.425
- 18.047
- 2.228
senin olumlu görmek beni çok mutlu etti renkltaşımFormaya El Tigre mi Falcao mu yazdirayim :S
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
senin olumlu görmek beni çok mutlu etti renkltaşımFormaya El Tigre mi Falcao mu yazdirayim :S
Yıllardır buradayım açık ara en çok övülen yerli topçu bu elemandır..1 kere bile izlemedim cidden merak ediyorum 1 kişinin çöp dediğini görmedim
şaka yaptım kardeşim sabahtan beri konuşuyoruz zatenNe kaynakı. Adamların havaalanında fotoları çekildi bilet bilgileri paylaşıldı görmedin mi.
eleny geleceğine donk kalsın.Elneny ve Özcan yapalım bari hem genç oyuncu çıkarmış oluruz bahaneyle.
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
tüm o olumsuz mesajlar totemmiydi rengimmKap bayram tatiline girmeden yetistirseler bari. Perşembeye kadar bekleyecek takatim kalnadı.
Falcao ekibimize HO renkdas.senin olumlu görmek beni çok mutlu etti renkltaşım
Akhisar maçında Luyindama'nın Selçuk'a attığı pası atabilecek oyuncuları yok kadrolarında.bu antudaki gerizekalilar halen luyindamaya servet deme derdinde ,zanka daha iyi derdindeler .d
falcao icindde müzmin sakat diyorlar . Ulan gerizekalilar adam 3 senede 70 gol atmis neredeyse hic mac kacirmadi. Mallara bak yaw .d
bunun arastirmasi kolayYarın sabah 11.30 uçağına dönüş rezervasyonları yaptırılmış ama kesinleşmemiş.
THY den bir dostun bilgisidir
Yarın sabah 11.30 uçağına dönüş rezervasyonları yaptırılmış ama kesinleşmemiş.
oha bu kadar çabuk mu?Yarın sabah 11.30 uçağına dönüş rezervasyonları yaptırılmış ama kesinleşmemiş.
Mahiiiir ...... Yoksa sen de Fransaya mı?Ne bileyim beni de gaza getirdinizÜstelik yolculuk halindeyim. Yapacak daha iyi bir işim yok
![]()
Hocam fazla ince olmuş anlayamadım ben.