Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bennaser de fizikli bi eleman boyu 1.84Bennasser haberi yalandır ben tam tersine fizikli hava toplarında etkili net bir isim alacağımızı düşünüyorum. Takımın defans bölgesinde oynayan oyuncular içinde Luyindama hariç net bir hava topu hakimiyeti olan oyuncu yok Melo gibi orada hava toplarını süpürecek bir oyuncu lazım bize
etmesse kariyerinin en iyi döneminde yedek bekler.Falcao'nun geldiğini gören Diagne, teklifleri kabul eder umarım.
Bakayoko ile yarışamaz amaBennaser de fizikli bi eleman boyu 1.84
Tek rakibimiz birlesik milletler

Orası öyle ama bakayoko çok zor adam top class bi oyuncu.ikna etmek zorBakayoko ile yarışamaz ama
Kendisi için çok sorun olacağını sanmıyorum.etmesse kariyerinin en iyi döneminde yedek bekler.
O fiyatlardan mı aldın? Senden beklemezdim abi ama oluyor ya öyle şeyler en kötü 2 yıla 30 bin dolara gelecek bence ama 12-18 bin dolardan toplayanların elindekini satmaları lazım önce.Tüm derdim Bitcoin'i tekrar 20.000 dolara gelmesi ve çıkmam. Hanım beni öldürecek.Umarım tüm spor camiası Bitcoin'e girer de fiyatı yükselir. Win win işte ya kulüp de kazansın ben de kazanayım Monaco da.
![]()
onu vergilerle beraber 15 milyon euroya transfer edenler düşünsün bir de onun için canımı sıkamam valla...Kendisi için çok sorun olacağını sanmıyorum.
Parasını alır , Story'lerini atar .