- 3 Haziran 2015
- 56.909
- 66.038
- 4.143
Feghoulinin Cezairde DOS oynayan takim arkadasi gelsin canavar gibi olan Guediora midir nedir. Yasli ama 1 sene götürür rahat. Çok begeniyorum o herifi yahu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne çekilişi hocam?Banega demişken çekiliş vardi kaynadı mi noldu o cekilis?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Onun forvet arkadaşı da sağlam. Adam makine gibi gol sıralamış. Kupada da fena değildiFeghoulinin Cezairde DOS oynayan takim arkadasi gelsin canavar gibi olan Guediora midir nedir. Yasli ama 1 sene götürür rahat. Çok begeniyorum o herifi yahu
Transfer donemi henuz bitmediBanega demişken çekiliş vardi kaynadı mi noldu o cekilis?
Tip2 ler kurtuluyorda bende 7 yaşından beri var ve vücud da insülin seviyesi 0Benim kayinpeder seker hastasi.dogal elma sirkesiyle baya faydasini gordu.adam insulini birakti.bir arastir istersen
Onun forvet arkadaşı da sağlam. Adam makine gibi gol sıralamış. Kupada da fena değildi
Banega gelmezse forma çekilişi olacakti daNe çekilişi hocam?

Londra‘nin gece hayati meshur.Sukru 1 haftadır ingilterede napıyor bu adam 1 haftadır bütün kuluplerimi dolasiyor

Tahminime göre Falcao'yu bonservissiz alıyosak karşılığında bi futbolcusunu kiralarız.Bonservisinin 2-3 katını kazandırırız.Bennaser de denenebilir..
Tam bı oluk oluk kaşar sınır oluyorum bu karıyaVe falcao gs gelmeekten vazgeçer
Anladim kardeşim detay bilmiyorum.geçmiş olsun insallahTip2 ler kurtuluyorda bende 7 yaşından beri var ve vücud da insülin seviyesi 0
formami kombinemi?Banega gelmezse forma çekilişi olacakti da