Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarim almayiz su bennasseri, muhtemelen sonu fenerbahceli benzia gibi olur. adam 23 yasina gelmis her yil biyere kiralanmis. gecen sene fransanin 2liginde oynamis. bence hic giremeyelim bu islere. sampiyonlarligi ve ligue 2 arasinda ucurum kadar fark var. pek mantikli olmaz gibime geliyor. diger alternatiflere yonelelim.

Nerden cikartin onu? Adam 16/17 sezonundan belli hep Ligue 1 de oynuyor.

EBhxxFAW4AE4JmB

Hoca bir türlü gelmeyen Falcao ve orta saha transferlerinden sonra sabır çekmeye başlamış. :cautious:

Morgan Sch yatmış demek ki.Wanyama,Bakayoko,Bennasser 3'lüsü kalıyo elimizde.Bennassee gelirse iç sahada çok fena bi hücum gücümüz olur ama dış sahada ve uclde biraz aksayabiliriz

umarim almayiz su bennasseri, muhtemelen sonu fenerbahceli benzia gibi olur. adam 23 yasina gelmis her yil biyere kiralanmis. bence hic giremeyelim bu islere. diger alternatiflere yonelelim.
Bu bonservis isinden yirtmak için birşeyler olabilir. Bu bonservisi bu kadar sorun ettiysek Diagne kaliyor heralde ki eksiye çok inmeyelim de başkasını da satsak kapayalım kafasindalar heralde

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Aboubakar kiralık olarak ayrılacakmış Porto'dan ama zannetmiyorum Falcao'nun arkasına o kadar maaş yükü fazla bi oyuncunun düşünüleceğini

Ne o yoksa sende mi forma çekiliş sözü verdin de şimdi stres yapıyorsun? Ben sorumu sorarken senden mi izin alacağım?

Hoş ki söylediğim konuyla ilgin alakan bile yok sana noluyor adamin sponsoru sen misin?

Ne forma meraklisi herifmissin yaw

Bos yorumlar yapmaktan kacinmani dilerim bu tarz yorumlai gunah olarak degerlendiririm ve leventi gunahim kadar sevmem merak etme

Ne forma meraklisi herifmissin yaw

Bos yorumlar yapmaktan kacinmani dilerim bu tarz yorumlai gunah olarak degerlendiririm ve leventi gunahim kadar sevmem merak etme
Yav hadi kardeşim 3 4 flood Banega yi görünce aklima geldi sordum. Ki yanlış bile yazmışım forma degil kombineydi başka bir üye hatirlatti. Merakim olsa bunu yanlış bilmezdim zaten.

ingiltere'de transfer dönemi kapandi. elde kalanlardan bize yar olacak adamlar var

Beyler uzun yoldayım beş dakika mola verdim sırf bu yuzden.onceko sayfalara bakamiyorum

Aponun Fransa uçak bileti muhabbeti dogrumu?başka gelişme varmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt