Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.171
- 8.801
- 2.518
yukardaki mesajda göt varGöt mü
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yukardaki mesajda göt varGöt mü
Vay Italiano Milf Sevenler kulübüne sen de mi üyesinArif numarası var mı kendisine yeni formamızı takdim edeyim.
Tittirrdin falcao yu bu gelsin bu akşam acilİtalyan kadın hakem Claudia Romani, Galatasaray formasını giyerek poz verdi.
"Birbirimize iyi davranalım. Falcao gelecektir... Hepinizi seviyorum; Keramettin de bana telefonda dönsün artık"
C. RomaniEkli dosyayı görüntüle 55043Ekli dosyayı görüntüle 55044
Evet doğru, bayağı bildiğimiz insan götü.yukardaki mesajda göt var
İsterse falcaoyu verecek meziyetlere sahibimİtalyan kadın hakem Claudia Romani, Galatasaray formasını giyerek poz verdi.
"Birbirimize iyi davranalım. Falcao gelecektir... Hepinizi seviyorum; Keramettin de bana telefonda dönsün artık"
C. RomaniEkli dosyayı görüntüle 55043Ekli dosyayı görüntüle 55044
Alkış lan helal olsun nasil bir zeka var sende çıkarıma bak harcaniyorsun burada.Sosyal hayatimda abdurrahime kizdim su an tek sorunum o lanet olasi soyadinin tasidigi huzun
Adam er olarak emekli olmus dusunsene
60 yasina kadar ersin sonra emekli oluyorsun
Omg
Sn. Közbaş tespitinize saygi duyuyorumyukardaki mesajda göt var
Oda tam olarak 6 'nın oyuncusu değil gibi , daha çok 8 .Bennaseri zorunlu satın alma opsiyonuyla mı alacaklar acaba.aslinda iyi plan,diagneyi bu dönemde satarsak hemen opsiyonu kullanirız
Sana PM attım heis bir bakArif numarası var mı kendisine yeni formamızı takdim edeyim.
Desene baştan kral topçu o zamanbennasser belhandanın 6 ve 8 oynayanı
Vay Italiano Milf Sevenler kulübüne sen de mi üyesin![]()
ben baya benzetiyorum tarzlarını futbolcu olarak tabi yoksa bennasser o kadar giderli değilDesene baştan kral topçu o zaman