- 1 Ocak 2011
- 15.404
- 10.443
- 1.838
Belhanda guclu ve basan oyuncu Seriyi pek tanimiyorum Belhanda yapar ama Seri soru isaretiOrta sahayı otoban mı yapacağız renktaş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhanda guclu ve basan oyuncu Seriyi pek tanimiyorum Belhanda yapar ama Seri soru isaretiOrta sahayı otoban mı yapacağız renktaş
Seri tackle yapamıyor o adam 8 numaraBelhanda guclu ve basan oyuncu Seriyi pek tanimiyorum Belhanda yapar ama Seri soru isareti
Sen planlamayi ona gore yaptigi gozukuyor demedinmi rengim?![]()
Şampiyonlar Ligi'nin yeni formatı büyük tartışma yarattı! - Fanatik Gazetesi Futbol Haberleri - Spor
UEFA, Avrupa futbolunun kulüpler bazındaki en önemli organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nde 2024/25 sezonundan itibaren çok büyük bir değişikliğe gitmeyi...www.fanatik.com.tr
Şu haberi bi oku süper zekalı renktaş ne demek istediğimi anlayabilirsin.
Okuduğunu anlayıp yorumlayamıyorsun madem bir düşünür insan ben bu adama laf sokuyorum ama o laf geri dönüp dolaşıp bana gelebilir mi diye.
İşte bizden bu yüzden birşey olmaz,karşıdakini anlayıp dinlemeden hemen yargısız infaz yapıp laf sokup pirim yapma peşindeyiz.
Birde o alaycı tavrın yok mu gerçekten çok komiksin.
Bi bitmediniz.
Bu kıstas değil ne olacaktı sözleşmeli 30 gol atan oyuncumuza lisans çıkartmayacak mıydık? O zaman hiç teklif gelmez işte
ben de böyle avutuyorum kendimi rekndaş aynen.Bu kıstas değil ne olacaktı sözleşmeli 30 gol atan oyuncumuza lisans çıkartmayacak mıydık? O zaman hiç teklif gelmez işte
Ben kendimi avutmuyorum ki masada teklif olduğunu bile düşünmüyorum ama teklif gelme olasılığı varsa lisans çıkarmayarak bunu tamamen bitirirsin napacaklardı yaben de böyle avutuyorum kendimi rekndaş aynen.
Diagne bu sene 9 numaralı formayı sırtına geçirir mi dersin?Ben kendimi avutmuyorum ki masada teklif olduğunu bile düşünmüyorum ama teklif gelme olasılığı varsa lisans çıkarmayarak bunu tamamen bitirirsin napacaklardı ya