Efe Bayraktar
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2018
- 7.865
- 7.749
- 843
91 no devamDiagne bu sene 9 numaralı formayı sırtına geçirir mi dersin?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
91 no devamDiagne bu sene 9 numaralı formayı sırtına geçirir mi dersin?
Banega bizde oynamak için gemileri yakmış, 1 sene futbol oynamamayı bile göze almış diyola.
Bu seneyi bitirdi Veli,devre arasının haberini yapıyor.
Bırakmazsanız kendimi sakatlarım da demiş mi acaba?Banega bizde oynamak için gemileri yakmış, 1 sene futbol oynamamayı bile göze almış diyola.
Ya yürü git bi veli ya..
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Cakar gecerimVe falcao gs gelmeekten vazgeçer
Arkadaşlar takip edemedim bugün. Var mı bir gelişme, duyum?
Son 3 yılda 60 maç oynamış 0 gol 3 asist. Pek hücum gücü yüksekmiş gibi görünmüyor, yada sonunu getiremeyen tipte bir oyuncu.beyler bennasser skils izledim biraz fena değil çok fiziksel özelliklerinin ağır bastığı bir oyuncu izlenimi vermedi ayağı gayet iyi birr oyuncu. çok iyi bir hücum takımı oluruz lakin benim kanaatım bize daha defansif özellikleri baskın donkun 2 3 kademe üstü bir adam lazım
takımın bel kemiği niteliğinde olan 6 numara yok orada ofansif bir adam olan seri oynadı daha geçen sene kontra atak oyunu oynayan takım şimdi set hücumu yapmaya çalışıyor ve kampta as takım oyuncuları yoktu falcao ve 6 no geldikten sonra taşlar yerine oturacaktır hocayı da anlıyorum bu sene turnuvaların üst üste gelmesi onu çok zorladı takım iyi kamp yiyemediAkhisar kupa finalinde takımı hiç beğenmedim açıkçası hiçbir oyun planı yok gibiydi, umarım forvetsiz ve ön liberosuz çıktığımızdandır
evet biraz sinameki bir arkadaş çalım atıp ileri falan gidiyor ama ellet tutulur birşey yapmıyor bunu da gençliğine verebiliriz sanırımSon 3 yılda 60 maç oynamış 0 gol 3 asist. Pek hücum gücü yüksekmiş gibi görünmüyor, yada sonunu getiremeyen tipte bir oyuncu.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ya işine bak verecek cevap bulamayinca s.dik yariatirma derdindesin.Sen planlamayi ona gore yaptigi gozukuyor demedinmi rengim?
Ben bir b.k gormuyorum 2024 ile bagdastirabilecegim. Gorduklerini anlat. Uefa oyle dediyse dedi.
FT 2024 ile ne goruyorsun? Hangi planlama?
Lafin hala geldigini goremedim bu arada ama beklemedeyim![]()
|
|
Cakar gecerim