Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
beyler bennasser skils izledim biraz fena değil çok fiziksel özelliklerinin ağır bastığı bir oyuncu izlenimi vermedi ayağı gayet iyi birr oyuncu. çok iyi bir hücum takımı oluruz lakin benim kanaatım bize daha defansif özellikleri baskın donkun 2 3 kademe üstü bir adam lazım

beyler bennasser skils izledim biraz fena değil çok fiziksel özelliklerinin ağır bastığı bir oyuncu izlenimi vermedi ayağı gayet iyi birr oyuncu. çok iyi bir hücum takımı oluruz lakin benim kanaatım bize daha defansif özellikleri baskın donkun 2 3 kademe üstü bir adam lazım
Son 3 yılda 60 maç oynamış 0 gol 3 asist. Pek hücum gücü yüksekmiş gibi görünmüyor, yada sonunu getiremeyen tipte bir oyuncu.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Akhisar kupa finalinde takımı hiç beğenmedim açıkçası hiçbir oyun planı yok gibiydi, umarım forvetsiz ve ön liberosuz çıktığımızdandır
takımın bel kemiği niteliğinde olan 6 numara yok orada ofansif bir adam olan seri oynadı daha geçen sene kontra atak oyunu oynayan takım şimdi set hücumu yapmaya çalışıyor ve kampta as takım oyuncuları yoktu falcao ve 6 no geldikten sonra taşlar yerine oturacaktır hocayı da anlıyorum bu sene turnuvaların üst üste gelmesi onu çok zorladı takım iyi kamp yiyemedi

EBheVBwWwAEENNp

700x400.jpg

;)

(y)

Sen planlamayi ona gore yaptigi gozukuyor demedinmi rengim?

Ben bir b.k gormuyorum 2024 ile bagdastirabilecegim. Gorduklerini anlat. Uefa oyle dediyse dedi.

FT 2024 ile ne goruyorsun? Hangi planlama?

Lafin hala geldigini goremedim bu arada ama beklemedeyim :)
Ya işine bak verecek cevap bulamayinca s.dik yariatirma derdindesin.
Uefa oyledediyse dediymis lafa bak.
Artık sadece lig ile avrupaya açılamiyosun.Adam kendisi söyledi artık avrupada her attigimiz adima dikkat etmemiz gerek diye.
Fatih Terim ile 2024 ü bağdaştiramiyormuş.
5 senelik sözleşme yaptilar adamla,ligde kimsenin kuramayacağı kadroyu kurmak üzereler.
Sen oturduğun yerden ahkam kesiyorsun.Koskoca Galatasarayın yönetimi hocası senin kadar gelecek planlamasi yapmayi bilmiyor.
Bu kafayla.tabi bi b.k göremessin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt