- 6 Eylül 2014
- 93.687
- 64.478
- 4.608
Ortalik karisti sen napiyorsun. Kuslar kanat cirpiyor burda.Lan daha İrfan'ı fbnin alma demosunda küfür kıyamet koptu. Sakin olun beyler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ortalik karisti sen napiyorsun. Kuslar kanat cirpiyor burda.Lan daha İrfan'ı fbnin alma demosunda küfür kıyamet koptu. Sakin olun beyler.
Harbi mi ? Belki hedef şaşırtmak için yapiyorlardir. Neyse moderatör iletisime geçerse konusuruz onlarla..Beyler onur meraş kuş değil gibi
antuda adamın yazdığı mesajlara benzer mesajlar yazıp trollüyolar
ah ah sinan bilginin tc li sistemi kabul görseydi :s
2 oyuncumuzun kahve paylaşımları, Fatih Terim'in 'oyuncu bizi istiyor' demesi asla profesyonelliğe uymaz. Bütün kulüpleri etrafımıza çektik malesef.
İrfan Can Kahveci'nin geçmişte fenerbahçeli olduğu söylendi, bu kadar emin nasıl konuşabiliriz medya'da. Bizi istiyor diyoruz, halı sahada top oynamıyoruz milyon eurolar konuşuluyo. Önemli bir ders niteliğinde bir transfer olacak bizim aleyhimize sonuçlanırsa.
alternatifini bulalım diyorum kendi işimize bakalım, bu kadar irfanda takılıp sonucunda boş kalmayalım. Ayrıca bu adamlar bu kadar borçlardan nasıl olduda bu paraları veriyorlar, sen ne yaptın bu süreçte yönetimi eleştirmeyelim mi ?Ee, ihtiyacımız var diye 5 milyonluk adama 10 mü ödeyelim ne diyorsun yani sonuç olarak?
Antuda olan dyler kendini çok akıllı zannedip millete ceza aldıracağını zannetmesin. Ha unutmafan Nkfvas.
hazır ortam gerginken @Umut Gül ü banlayın
bugün 2 sene ardindan kola chery ictim yine
cok keyifli bir andi
bizim burada raflarda sadece sekersiz versiyonu satiliyor
sansima bir yerde normal halini buldum
Zor bir şey değil yahu. Adamın instagramina girip, tüm aynı soy isimdekilere yazmıştır. Biri de dönmüştür. Çok yapıyorlar bunu.Bu da herkesi taniyor kolpa herif
Sence nasıl veriyorlar? İlla tek tek yazalı mı göremiyorsan ne diyelim, normal işleri mi var? Üç harfli, acun, ve koç kişisel sermayelerinden veriyor gayet açık, her yönetim vermek zorunda değil, veremeyebilir. Ayrıca veriyorlar diye borçları bitmiş değil katlanarak artıyor.alternatifini bulalım diyorum kendi işimize bakalım, bu kadar irfanda takılıp sonucunda boş kalmayalım. Ayrıca bu adamlar bu kadar borçlardan nasıl olduda bu paraları veriyorlar, sen ne yaptın bu süreçte yönetimi eleştirmeyelim mi ?
NKFVAS. Hepsinin hemde okuyanında yazanınındaValla katılmadan edemeyeceğim Nkfvas.Nkfvas.Nkfvas.
Lan kıçı kırık bir top için düşünülen şeylere bak.Ortalik karisti sen napiyorsun. Kuslar kanat cirpiyor burda.
Karisindan dayagi yiyince buralarda tatmin oluyor demek kilibik yozgatli66Yozgat buralarda çok dolaşma karın elden gidecek bak yoksa![]()