Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün 2 sene ardindan kola chery ictim yine
cok keyifli bir andi
bizim burada raflarda sadece sekersiz versiyonu satiliyor
sansima bir yerde normal halini buldum

Beyler onur meraş kuş değil gibi

antuda adamın yazdığı mesajlara benzer mesajlar yazıp trollüyolar

ah ah sinan bilginin tc li sistemi kabul görseydi :s
Harbi mi ? Belki hedef şaşırtmak için yapiyorlardir. Neyse moderatör iletisime geçerse konusuruz onlarla..

2 oyuncumuzun kahve paylaşımları, Fatih Terim'in 'oyuncu bizi istiyor' demesi asla profesyonelliğe uymaz. Bütün kulüpleri etrafımıza çektik malesef.

İrfan Can Kahveci'nin geçmişte fenerbahçeli olduğu söylendi, bu kadar emin nasıl konuşabiliriz medya'da. Bizi istiyor diyoruz, halı sahada top oynamıyoruz milyon eurolar konuşuluyo. Önemli bir ders niteliğinde bir transfer olacak bizim aleyhimize sonuçlanırsa.

Aynisini yazdim. Bu kadar amatorluk olmaz. Hadi yönetimi biliyoruz da bu taylan ile ogulcan ve terim garip garip isler yaptı

Ee, ihtiyacımız var diye 5 milyonluk adama 10 mü ödeyelim ne diyorsun yani sonuç olarak?
alternatifini bulalım diyorum kendi işimize bakalım, bu kadar irfanda takılıp sonucunda boş kalmayalım. Ayrıca bu adamlar bu kadar borçlardan nasıl olduda bu paraları veriyorlar, sen ne yaptın bu süreçte yönetimi eleştirmeyelim mi ?

birakin kuslari. Koc Baskan olali ellerinde var 0. Ne kadar kollansalar bile icraat yok.

biz sacmalamasak rahat oluruz. Bizim icin asil onemlisi pozisyon buldugunda golu atacak forvet. Takim su hali ile sampiyonluk icin yeterli. Bi penalti disinda gol atan forvet lazim.

alternatifini bulalım diyorum kendi işimize bakalım, bu kadar irfanda takılıp sonucunda boş kalmayalım. Ayrıca bu adamlar bu kadar borçlardan nasıl olduda bu paraları veriyorlar, sen ne yaptın bu süreçte yönetimi eleştirmeyelim mi ?
Sence nasıl veriyorlar? İlla tek tek yazalı mı göremiyorsan ne diyelim, normal işleri mi var? Üç harfli, acun, ve koç kişisel sermayelerinden veriyor gayet açık, her yönetim vermek zorunda değil, veremeyebilir. Ayrıca veriyorlar diye borçları bitmiş değil katlanarak artıyor.

:) taraftar yokken git rahat rahat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt