Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tahmin ettiğim gibi , Fener başakşehir anlaşmak üzere . Fenerli duyumcular heyecanla girdi haberi ama devamı gelmedi. İrfan diretiyor büyük ihtimal. Başakşehir bizim 9-10 milyona çıkmamizi bekliyor.

Bu ali koç da tam bir zengin çocuğu, maça alınmayınca gidip kendine en pahalı topu alıp milletin gelmesini bekleyen çocuk işte. Çok ilginç ve psikolojik sorunları olduğu belli bir arkadaş, eline yüzüne bulaştırınca hazmedemedi başarısızlığı son kurşunu atıyor. Ben zevk almıyorsam millet de eğlenemez kafası.

Bana kalırsa normal şartlarda irfanı exxen alamazlar, ama öyle 10 12 verdilerse umarım alırlar. Alsınlar ik 5 sene sonra değil 2 sene sonra batsınlar. Hatta bu paralara rağmen gene şampiyon olamayıp ağlayacakları günü görür gibiyim. Bu koç bakacak klüp battı, babası falan da kurtaramaz alıştığı gibi aile şirketi değil bırakır gider. Hatta bu kirli saha için fazla temizmişiz gibi mal turnusolü bir açıklamayla gider. Antuda da acun abii gel bizi kurtar diye ağlarlar. Şaka maka Galatasaray kompleksi yüzünden batacak adamlar.

Bizim en azından yarın satıp para edecek topçularımız var, bunların takım da yaşlı satacak adamları da yok. Her sene bir bolu bulup ertuğrul kiralayamazlar. GS kompleksinden kör olmuşlar resmen battıklarını göremiyorlar.

Öff ne kısır ve salak bir muhabbet ah ah sanki gelse veya gitse çok büyük iş gibi gereksiz bir haller. Salih de aşağı yukarı onun kadar oynar, adam yıllardır ligde, verdiği skor katkısı ortada bu bize gelse de fikrim bu yönde, bu kadar anlam yüklenilmesi manasız bir transfer.

Valla ali koc kadar kompleksli, dededen zengin bir beyinsiz bebe yakalasam dibine kadar aynen boyle oynarim.

Niye prestij kaybedecekmis irfan 10 milyona fb ye gidince?

Adamin 8 sampiyonlugu var , uefa kupasi var, be prestij kaybiymis, irfan gidince?
"İrfan" değil mesele. Hayatın da kaç defa Fatih hocanın böyle toplara girdiğini, açıklama yaptığını gördün. Adam gayet ciddi şekilde Galatasaray isminin ağırlığını koyup bu transferi bitirmeli dedi. Adam deli mi bile bile malzeme versin millete. Adam gidip alacaksanız diyor, böyle yemleme mi olur, basına isim sızdırırsın falan tamam da başkana git al diyor. Başkan gidip adamlarla görüşüyor. Yoksa katılıyorum bulmuşsun böylesini yemi at zaten oltaya gelecekler hemen ama o yem İrfan değil

Rıdvan Dilmen, Galatasaray yönetici Mahmut Recevik'i mahkemeye verdiğini açıkladı

Rıdvan Dilmen: "Galatasaray Yöneticisi Mahmut Recevik bir tweet attı. Bu kişi daha önce küfür edip ceza aldı. Şerefim üzerine yemin ederim, sporcu
sağlığı benim için çok önemli. Yunan Milli Takım oyuncusu için bile demem. Sen neden kışkırtıyorsun. Onyekuru için bir şey demedim."

yunan milli takım oyuncusu derken ne alaka?

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya ne irfanmis arkadas yapmayın etmeyin paralara yazık. Gidin su gedsonu alin gelin 6 aylık seneye bakarız çaresine bu sene su kuşları sevindirmeyelim.

Ya çık de İrfan için ederini verdik oyuncunun isteğide belliydi burası GALATASARAY bizim abcd planlarımızda hazır, siz İrfan'a kilitlendiniz ama bizim onun dışında da çok önemli hamlelerimiz var, hayırlısı neyse o olsun GALATASARAY markası seçilmez, seçer ! bizde alkışlayalım adresi bilelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt