Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eski İletişim Direktörümüz Murat Bereket:
"Emre Belözoğlu, şu an masada teklifleri değerlendirmeye çalışan Başakşehir yönetimine baskı yapmak için stada gitti. Oyuncu Galatasaray’ı istiyor."

Arkadaşlar ben mesajımı gelmeyen mohammet ve bitmeyen irfan transferine sitem olarak yöneticilerimize istinaden yazdım
antudaki paylaşılan yazı benim mesajımdan sonra paylaşılmış kuş avı konusundaki tavrınızı anlıyorum bende size katılıyorum
umarım birgün bulunacak bende burada olacağım ömrüm yeterse yinede yanlış anlaşılma için özür dilerim
bu beni fazlasıyla üzdü sabah 4 yada 5 lere kadar nöbette kalan üç beş kişiden biriyim
her anım iyi güzel haber gelmesini beklemekle geçiyor umarım iyide kapatacağız bu dönem nöbetini

yollayın arda'yi basaksehir binasına, gerekeni yapar

Ben iki gun onceye geri donup muhammet teansferindeki arapca yazilari
cevirmek istiyorum irfani gorunce ozledim yeminle barakat reis bile gozume guzel gorundu bu nasil bir transferdir sneijderi bu kadar buyutmedik

Bize hırçın bir başkan lazım gözü kara ve parası olan.

yabancı sınırı geleceğini pek sanmıyorum

boşuna alternatifsiz tek adama yükleniyoruz alsak da almasak da

Herşeyi Fatih TERİM'e bırakıyorlar, çıkın arkadaş teklifi açıklayın örneğin deyin ki 6€ + %40 pay + 2 önemli oyuncu verdik, bu zırtapozlarda eğer alırsalar ki bunun altında bir şeyler açıklayamasın, federasyon rakamlar gelince açıklansın bakalım ne işler döner neler olur, katakulli işlerini bıraksınlar artık.

Emre B başakşehir yöneticilerin yaptığı toplandı da bulunuyormuş. O herifin orda ne işi var ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt