Volkan Kolcak
Sarı Üye
- 27 Ağustos 2015
- 942
- 644
- 853
Gelsenkirchende oturuyorum arkadas yolladi mesutun abisinin arkadasi oluyo kendisiBunları mi takip ediyorsun ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gelsenkirchende oturuyorum arkadas yolladi mesutun abisinin arkadasi oluyo kendisiBunları mi takip ediyorsun ?
Kaybolan şerefini arıyordur.Emre B başakşehir yöneticilerin yaptığı toplandı da bulunuyormuş. O herifin orda ne işi var ?
ya febenin Galasaevgisi diye bir hesabı varmış ilk kez burda duydum.Sağolsunlar bazı arkadaşlar sayesinde şikecilerin transfer söylentilerini şikecilerden bile önce duyuyoruzBunları mi takip ediyorsun ?
7-8 i penaltıUlvestad gecen sezon 27 macta 11 gol atmis os olarak ama bilemedim
Her ne kadar forumda sevilmese de şu gergin ortamda bilgi vermeye çalıştığı için Rodop dedeye teşekkür ediyorum.
Özil transferini ilk bunlar vermisti
Bizim yönetimde o yürek varmi sence? Bi ünal aysalda vardiİrfan baskılara boyun eğip gitse bile bizim yönetimin biraz gururu varsa çıkar kimler nasıl.baski yaptı açıklar
Nasıl baskı yapıyorlar abi bizimkiler hiç mi temas kurmuyor İrfan'la elimiz kolumuz bağlı gibi konuşmayın.İrfan baskılara boyun eğip gitse bile bizim yönetimin biraz gururu varsa çıkar kimler nasıl.baski yaptı açıklar