Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Netleşen bişey yok galiba hala

bişey olsaydı gsevgisi,naci,rodop,yağız bişey söylerdi

Sisi hatta Akdenizdeki doğalgaz dan pay istemiş
valla o teoriler sacma ise ben sana basit bir birili vereyim trabzonun aldıgı yunan topcu ile ilgili
içişleri bakanı araya girmiş alanyanın başkanının abisi mevlüt çavusoğlu onların ricası ile uygun fiyata hemen vermişler

neymiş siyaset işin içindeymiş
vedat olayıda aynısı
irfanda aynısı
Alanya..ts bölgesel takımlar araya girmeye cesaret ederler..

Galatasaray işin içindeyse siyaset girmez o toplara buna adım gibi eminim

Bazı arkadaşlar feneri bu yıl kucumsuyordu rakip bjk diyordu görün bakın adamların ceza vs umrunda değil koç gorulmemis pislikler yapıyor bütün servetini döküyor şampiyonluk için sizler daha polyanna takilin
bejekede en az febe kadar kollanıyor.Yıllardır en çok ağlayan ve kollanandır bejeke.Bu sene ise bizi artık bariz bariz doğruyorlar.Geçen depe bejeke çocğu mete bir önceki depede febenin çocuğu ali palabıyıkı ondan önceki depede cüneyti vermeleri tesadüf mü sence ?

Ulan Ne askerliği Muhammed nerde valla cinnet geçireceğim az kaldı.Başlarım mısırınıda askerinede.sokaktan geçenin darbe yaptığı yerde ne askerliği bu.

Bu sene ligin sonucu nasıl.biterse bitsin bundan sonra ligi takibi tamamen bırakabilirim bukadar igrendigim ve pisliğin döndüğü başka bir yıl olmadı.

Mostafa M. KAPa da bildirildi. Bu arakdaş neden sosyal medya hesaplarından bilgi paylaşmıyor, şöyle oldu. Şu saatte uçuyorum falan gibi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt