Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi hepimiz istiyorduk da emre akbabada da inat ettik gördük abi götüyle inatlaşan donuna sıçıyor irfan 10 13 edecek futbolcu değilİrfan için ciddi olarak üzülen tek kişi olarak kayıtlara gecicem sanırım![]()
Yalı çocuğu bizim paradan 1,5 m euro fazla vermiş irfan için akbile
Oha çok iyi fikir lan. Yarın teklif etsin bizimkiler. Dorukhan linçlik şu an.Olası linnes-dorukhan takası olsa iki takımında ihtiyacı olan bölgeler
Romanya sınırlarına yeni girdi hocam ben bakiyorum aradaYedlin nerede acaba bakan var mı ?
Onyekuru tamam onu yazdık1 er hafta sonra olsaydı keşke şu maçlar
Bugün havaalanındayız
sabaha kadar![]()
Oynuyor olsa bize nasıl düşecek zaten yahu , o da var.2 yıldır oynamadı diye üzülenler mi var hala? Ya Onyekuru ne zamandır oynamıyordu ama geldi sahaya adımını attığı gibi etki etti. Daha 2 gün önce şahit olduk. Bizim ligi çok büyütüyoruz kafamızda. Keşke adamların oynamayanları ile senin oynayanların arasındaki fark adamların oynamayanları lehine bu kadar açık olmasa. Ama acı gerçek işte.
Teşekkür ederim , varış saati gözüküyor mu .Romanya sınırlarına yeni girdi hocam ben bakiyorum arada
Yuhhh , uyanmadık hiç birimiz.
9 saat önce paylaşmış bunu, bununla ilgisi yoktur bence ama cuk oturmuş
tvden yani yavFoto bekliyoruz