Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Altyapidan hic birsey biz cikarmayiz onu gec artik . Turk liginde vakit yok oyuncu egitip buyutmeye .. hazira dayali bir yapi var .. Iki Emreyi + Omeri + Linnesi vermeliydik ben o kadarini derim ..Sadece ayağı var. İnan hiç oyun stilini sevmem. Ancak 3-4 milyona olsaydı gelsin derdim. Alt yapıdan bir irfan çıkartırız. Gelen oyuncuyu da tanımıyorum yorum yapamam. Türk olarak Cengiz ve Ali Akmanı ne edip yapıp günün birinde getirmeliyiz, enfes oyuncu ikiside.. ancak ikisini de şimdilik akma imkanı yok. Sadece onyeyi çok istedim bu dönem. O da geldi..
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanmam artıkBen halen İrfan konusunda bir son dakika bekliyorum
Bence Fatih hoca çıkıp boşuna konuşmadı
Ardayı hikayemde atacağımı hiç düşünmemiştim ama nasıl kuduruyorlar renktaş varya orgazm yasıyoruz
Dorukhan fenere gitti, öyle haberler vardı

Alacaktın başkan alacaktın !
Mesut Tr'de yapar mı yapamazmı meçhul iken Gedson risk transferidir ama İrfan Fb'ye pahalıya patladıysa sevinirim.
Yuhhh , uyanmadık hiç birimiz.
Abi Gedson oynamadı ama Onyekuru gibi o da. Antreman eksiği yok üstelik premier lig antremanı yemiş biri olarak geliyor. Her şey yolunda giderse (uçak vs) başak maçında 30 dk fener maçında en az 45 dk bekliyorumOnyekuru tamam onu yazdık
Diğerleri ikinci yarı girmeye hazır olurlar inşallah önümüzde 6-7 günlük süre var