Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Laaan bence acayip büyük bir tezgah var haa, sadece tahmin ediyorum tabiki de.

Bence FT, İrfan, Oğulcan, Taylan'in bu süreçteki mesajları, Göksel ile yapılan pazarlık, hepsi planlanilmis. Bence Göksel ile de danışıklı dövüş oldu. İrfan da dahil.

Bayağı bayağı el birliğiyle FB'ye ajanı gönderdik, Ali Koç'u da kazikladik zuhahah. Forvet alacaklarına İrfan aldılar.

Şimdi sıra İrfan'da, aynı R'guez gibi içerde şimdi evlat. <3

Abi Gedson oynamadı ama Onyekuru gibi o da. Antreman eksiği yok üstelik premier lig antremanı yemiş biri olarak geliyor. Her şey yolunda giderse (uçak vs) başak maçında 30 dk fener maçında en az 45 dk bekliyorum

İnşallah öyle olur, şu gedson ve forvet çocuk oynamalı, 2 oyuncu kadıköy'de tarih değiştirdi (seri ve onyekuru)

Gedson Onyekuru ve Mohammed kadıköy'de fark yaratır.

Ben abarttım az , özür dilerim 😂
♥ Tadını çıkartalım. Dua edelim de Gedson bizimle uçsun, çok büyük potansiyel ama Tottenham'ın kalabalık ve kaliteli orta saha rotasyonunda yer bulamadı. Bizde ilk 11'e geliyor, kendisini kanıtlayacaktır.

Hadi ya bi tane yedek 6 numara yusuf mu olur başkası mı olur bilmem ama lazım

Fatih Terim yaza transfer gerekmeyebilir gibi birsey soylemisti. Bence 1 tane daha gelebilir. Yazin da Calhanoglu'nu alsak aboovvv

Aytaç Salih keşke bu transfer döneminde gelseydi, zaten kimse konuşmazdı İrfan'ı.

Yerli olarak bu iki oyuncu ile söz kesip seneye önümüzü kesmeye çalıştıklarında hazırlıklı olalım
Bence yine kimse konuşmayacak İrfanı. Bir tek İrfanı değil, Mesutu da konuşmayacak. Çünkü biz şampiyon olacağız.
35lik Gustavo, 10 milyonluk çöp İrfan, 2 yıldır topa vurmamış Mesut rakip orta sahası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt