Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Anlamadım bunu ..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonunda dikine top süren orta sahamız oldu. Umarım 1.5 yıldır ve düzenli oynar.
Abi Gedson oynamadı ama Onyekuru gibi o da. Antreman eksiği yok üstelik premier lig antremanı yemiş biri olarak geliyor. Her şey yolunda giderse (uçak vs) başak maçında 30 dk fener maçında en az 45 dk bekliyorum
Ulan son dakika bir Okay patlasa efsane olur
Gedson 6 ay mı ya 1.5 sene deyin ne olur
3M Euro okudum nasıl 6 ay oluyor ya
Kalkış ve varış saatleri yazmiyor maalesefTeşekkür ederim , varış saati gözüküyor mu .
♥ Tadını çıkartalım. Dua edelim de Gedson bizimle uçsun, çok büyük potansiyel ama Tottenham'ın kalabalık ve kaliteli orta saha rotasyonunda yer bulamadı. Bizde ilk 11'e geliyor, kendisini kanıtlayacaktır.Ben abarttım az , özür dilerim![]()
50-60'lar konuşuluyordu zaten burada bile daha 2 gün önce adı çıkınca ortaya. Nasıl gelecek diye dalga geçiliyordu haberlerle.Oynuyor olsa bize nasıl düşecek zaten yahu , o da var.
Bence yine kimse konuşmayacak İrfanı. Bir tek İrfanı değil, Mesutu da konuşmayacak. Çünkü biz şampiyon olacağız.Aytaç Salih keşke bu transfer döneminde gelseydi, zaten kimse konuşmazdı İrfan'ı.
Yerli olarak bu iki oyuncu ile söz kesip seneye önümüzü kesmeye çalıştıklarında hazırlıklı olalım
Lan bu Mostafa nerde kaldi ya
Anlamadım bunu ..