Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mou çöpünün oynatmadığı adamda iş vardır. Adam Ndombele'yi bile yeni yeni 90 dakika oynatmaya başladı. Oyuncunun potansiyeli de ortada zaten. Çok büyük transfer yaptık çok. Umarım bir şekilde bonservisini almanın yolunu buluruz.
Ndombele geçen sene kağıt gibiydi ama ya. 30.dakikada dili dışarda geziyordu yine de yazın yolla(ya)madı adamı da bu sene kullandı.
Ndombele'nin röportajını dinledim de Mou'yu seviyor gibi

Senin ilk defa bir transfere bu kadar sevindiğini gördüm

Ben pek izlemedim ama videolardan gördüğüm kadarı ile hızlı oyuncu
Valla yıllardır bu tür hamleler yapmamız gerektiğini söylüyorum. Onyekuru mesela seviyesi belliyken alıp geliştirdiğimiz bir adam oldu, bunlar artarsa Avrupa takımları da bize bolca böyle adamlar yollar. Benfica'dan Ferro da alınsa o da iyi olacaktı.

Tapusunu alamasak da kiralık oyuncu transfedi böyle 1.5-2 sene olmalı. Hatta sonraki satıştan da %10 pay koydurmalıyız.

Bunu düzenli hale getirip Avrupa'ya geliştirici olacağımızı göstermemiz lazım.

Özel olarak izlemedim hiç ama boyu ve boyuna rağmen hızı iyiydi. Kesici özelliğine dikkat etmedim gündemde olmadığı için abi. Olur da kadrodan birini üçlüye monte edeceksek Taylan'a yine çok yük biner.
1 orta saha bizi çok rahatlatır dediğin gibi, Taylan'da artık formasının garanti olmadığını görüp dinlenir biraz.

Yahu her siyah tenli futbolcu aldigimizda, ten rengi veya cinsel organi ile ilgili benzetme yapmaktan bikmadilar. Neymis cikolataymis, kahveymis vs. Irkcilik yapip farkinda olmamak, cahillik bu demek.

Belki bu yorum istisna olabilir. Irfan Can Kahveci -> Espresso baglantisi olabilir.

Ali Naci sallamiyorsa, son teklif 5 milyon + Akbaba + Linnesmis. Ve Saracchiyi Granadaya yollayip Umut Merasi getirtmeyi istemis hoca ama olmamis. Gedson icin 1,5 sene icin 3 milyon ödenecekmis ve satin alma opsiyonu olacakmis.

Antuya baktım, bir afallama var:

Lan taklaya mı geldik acaba?
Yok ya İrfan iyi transfer..
10 milyon mu yoksa?
Gedson almışlar?
Kesin oltaya geldik olm ya..

kusursuz değil. mohammed soru işareti, halil iyi bir izlenim vermedi, gedson gittiği hiçbir yerde tutunamadı. onyekuru ve yedlin hariç doğrudan katkı yapacak dediğimiz oyuncu yok bence. umarım feghouli ve arda diri kalır.

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
"gedson gittiği hiçbir yerde tutunamadı."sen şakamısın.Çocuk sadece totenhama gitti.Gareth Bale ve lucas mouranın yedek kaldığıı.20 yaşında adam Epl gidiyorsa emin ol buyuk yetenektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt