Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gedson'ın oynamama konusunu yazmıştım @Berk Can da takip eder Tottenham'ı o da bilir. Bu çocuk Mou'nun ilk transferiydi ama fiziğini geliştiremedi. Sissoko Ndombele Dier bu sene gelen Hojberg gibi adam yiyen tipte değildi. Üstüne de Mou ile sorun yaşadı.
Benim korkum Gedson-taylan-X üçlüsünde X'in top kesici biri olması lazım elimizde o yok şu anda.

Mou çöpünün oynatmadığı adamda iş vardır. Adam Ndombele'yi bile yeni yeni 90 dakika oynatmaya başladı. Oyuncunun potansiyeli de ortada zaten. Çok büyük transfer yaptık çok. Umarım bir şekilde bonservisini almanın yolunu buluruz.

İrfanı yarın açıklarlar şov yaparak bunlar artık gitti onlara herhalde yoksa bizimkiler son güne bırakırdı Fernandesi. Adamların tek amacı bizim talip olduğumuz oyuncuları almaya çalışmak hayat anlayışları pislik çamur rezillik.
ya beyler bilmiyorum ama bu irfan işi tam bitti gibi gelmiyor bana bir dümenler dönebilir o işte.İrfan hala kesin şikecilerde değil kap yok ortada.Belli olmaz Galatasarayımız olduğu yerde her türlü süprize hazır olmak gerekir

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

gedson, portekizli bruno fernandestir benim icin

Ridvan'a gore 7 milyon vermis fener. Bir de 2 tane oyuncudan kurtuldular. Bence gayet iyi anlasma

Bu malatya'dan istediğimiz adam o beklentileri karşılar mı ki
Özel olarak izlemedim hiç ama boyu ve boyuna rağmen hızı iyiydi. Kesici özelliğine dikkat etmedim gündemde olmadığı için abi. Olur da kadrodan birini üçlüye monte edeceksek Taylan'a yine çok yük biner.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt