Enes Dalmış
Ulubatlı Souness
- 29 Mayıs 2015
- 31.802
- 19.406
- 2.193
Gerçeği görmeye başlayan Fenerbahçe'liler var bu çok tehlikeli
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gerçeği görmeye başlayan Fenerbahçe'liler var bu çok tehlikeli
Gedson'ın oynamama konusunu yazmıştım @Berk Can da takip eder Tottenham'ı o da bilir. Bu çocuk Mou'nun ilk transferiydi ama fiziğini geliştiremedi. Sissoko Ndombele Dier bu sene gelen Hojberg gibi adam yiyen tipte değildi. Üstüne de Mou ile sorun yaşadı.
Benim korkum Gedson-taylan-X üçlüsünde X'in top kesici biri olması lazım elimizde o yok şu anda.
ya beyler bilmiyorum ama bu irfan işi tam bitti gibi gelmiyor bana bir dümenler dönebilir o işte.İrfan hala kesin şikecilerde değil kap yok ortada.Belli olmaz Galatasarayımız olduğu yerde her türlü süprize hazır olmak gerekir
Nereden duydun amirimSupriz 1 transfer daha varmis diyorlar, acaba kim?
Nerde diyolarSupriz 1 transfer daha varmis diyorlar, acaba kim?

Galatasaray çekilince Fener son teklifinden caymış deniyor

Yusuf lzmYedlin de iyi iş, EPL temposunu tatmış adam üst seviyesi belli.
Gedson ise world class potansiyelli adam zaten beni sevindiren de o.
Yine de top kapacak oyuncu eksiğimiz var hala maalesef.
kim dio knk
Özel olarak izlemedim hiç ama boyu ve boyuna rağmen hızı iyiydi. Kesici özelliğine dikkat etmedim gündemde olmadığı için abi. Olur da kadrodan birini üçlüye monte edeceksek Taylan'a yine çok yük biner.Bu malatya'dan istediğimiz adam o beklentileri karşılar mı ki
Biliyorum. Zaten hem kendi isteyecek hem de imza parasi lazim. ImkansizMilan ile sözleşme yenileme arefesinde 5 milyon papel istemiş Milan 4'e çıkmış
Umarim malatya daki cocugu alirlar