Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MHY'in olayı ama off the record bir olaydı (FB ile dalga geçmesi vs) sonradan ifşa oldu, ki zaten o baskıya dayanamadı adam tutmadı gibi şu anlık FB'de.

Ama İrfan'in olayı biraz daha başka bence, FT bizzat kendisi açıkladı, oyuncu bizi istiyor, her şey para değil diye. Oğulcan ve Taylan'in paylaşımları, arkadaşlıkları, babasının açıklamaları vs. Tamamen kamuoyu önünde açıkça yaşandı bunlar.

Şimdi İrfan FB'ye giderse, istediği kadar FB lehinde açıklama yapsın, bu baskının altında kalacak. Bunu kendisi de biliyor. Bu da psikolojik olarak kendisini yipratacak futbol hayatı boyunca. Ayrıca kendi pozisyonunda FB'de bir sürü topçu var, o da işin saha kısmı.

Kısacası FB'ye gitmek İrfan'in kariyeri için çok daha zor bir yola girmek demek. Diğer tarafta banko oynayacağı, arkadaşlarının olduğu, kendisinin de istediği, baskı yasamayacagi, daha başarılı bir kulübe gitmek, Fatih Terim ile çalışmak varken, yukarıdaki olumsuzluklarla dolu ihtimaller içinde Erol Bulut ile çalışmak mı ister?

GS yarın yeter ki absurd şekilde FB'in altında kalmasın Başakşehir'e vereceği teklifte. Çok rahat İrfan'in GS'a transferi tamamlanır yarın, rahat olun bence.
Birisi daha demisti: Galatasaray camiasi beni daha kolay kabullenir diye

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu yıl için irfan gelince şampiyon olacağımızı felan düşünenler varsa geçin o işleri. gelecek yıl 2-3 takviyeyle genç ve dinamik kadroda rahat şampiyonluğa götürebilecek yetenekte fakat bu yıl özelinde tek başına taşıyamaz.

maliyeti hesaplarken ona göre yapın. irfan geldi şampiyonluğun en güçlü adayıyız felan değil yani. oyuncuyu da geldiği sezondan yerin dibine sokmayın.

EtAoOPHW8AAqBl3

Pacos Ferreira satin alma opsiyonunu kullanmis, 2.5 milyon bu piyasada boyle bir oyuncu icin hic bir sey. Taylan-Sosa karisimi bir orta saha. Marcao’yu Chaves’de izleyen scout kendisini nasil gormemis ilginc. Sezon sonu Benfica veya Porto yapabilir.

bu yıl için irfan gelince şampiyon olacağımızı felan düşünenler varsa geçin o işleri. gelecek yıl 2-3 takviyeyle genç ve dinamik kadroda rahat şampiyonluğa götürebilecek yetenekte fakat bu yıl özelinde tek başına taşıyamaz.

maliyeti hesaplarken ona göre yapın. irfan geldi şampiyonluğun en güçlü adayıyız felan değil yani. oyuncuyu da geldiği sezondan yerin dibine sokmayın.
Marcao ve Luyindama geldiği ilk sene bu ikili şampiyon yaptı hem de stoper olarak şampiyon yaptılar bazı hamleler vardır o mevki de adamın yoksa çok fark yaratır solak ve teknik eksikliği sadece bu sene değil senelerdir olan problemi çözer

Marcao - Sarachi - İrfan 3 solak sol içi inanılmaz rahatlatır Onyekuruya'da bol bol koşu attırır

MHY'in olayı ama off the record bir olaydı (FB ile dalga geçmesi vs) sonradan ifşa oldu, ki zaten o baskıya dayanamadı adam tutmadı gibi şu anlık FB'de.

Ama İrfan'in olayı biraz daha başka bence, FT bizzat kendisi açıkladı, oyuncu bizi istiyor, her şey para değil diye. Oğulcan ve Taylan'in paylaşımları, arkadaşlıkları vs.

Şimdi İrfan FB'ye giderse, istediği kadar FB lehinde açıklama yapsın, bu baskının altında kalacak. Bunu kendisi de biliyor. Bu da psikolojik olarak kendisini yipratacak futbol hayatı boyunca. Ayrıca kendi pozisyonunda FB'de bir sürü topçu var, o da işin saha kısmı.

Kısacası FB'ye gitmek İrfan'in kariyeri için çok daha zor bir yola girmek demek. Diğer tarafta banko oynayacağı, arkadaşlarının olduğu, kendisinin de istediği, baskı yasamayacagi, daha başarılı bir kulübe gitmek varken.

GS yeter ki absurd şekilde FB'in altında kalmasın Başakşehir'e vereceği teklifte. Çok rahat İrfan bize gelir yarın rahat olun bence.

Yav basit düşünmek lazım.
Ben bir iş seçeceğim, a şirketinde benim pozisyonum boş, o şirkette yediğim içtiğim ayrı gitmeyen 2 arkadaşım var. Şirket sahibi beni çok istiyor ve her fırsatta söylüyor.
B şirketinde iste benim pozisyonum dolu. Üstüne işinde çok iyi, çok bilinen bir kişiyi işe almışlar o pozisyonda. Şirkette sadece daha önce aynı iş yerinden çalıştığımız, sevdiğim bir abi var. Bir de benim yakın arkadaşımı işinden etmek için çok uğraşmış bir şirket aynı zamanda.

Ben B şirketini niye seçeyim abi? Tamamen kapalı kutu benim için. Aynı mantıklı İrfan da bizi istiyor diye düşünüyorum. Maaş konusunda biz 1 verirken Fener 5 vermeyecektir. Üç aşağı beş yukarı aynıdır. Parayı seçme muhabbetinin olacağını sanmıyorum. Eskiden olsa Fener gözü karartır verir derdim ama daha yeni sözde Mesut için indirime gitti 2 oyuncusu. Öyle topa da giremezler. Ha şu olur, Galatasaray ile anlaşamadık, ya Fener ya kalırsın derlerse işte o sıkıntı. Düşük ücretle oynuyor İrfan. 2-3 katı para için gidebilir. Ben buna da çok ihtimal vermiyorum çünkü para lazım akbile.

Zaten bu sene GS için bir nevi geçiş ve önümüzdeki yılların dominant takımını kurma senesi bir nevi. Bayağı kaliteli ve genç oyunculardan oluşan bir omurga yaptık sayılır, (Marcao, Onyekuru, Yedlin, Taylan, Kerem, Mohamed, EmreK, Saracchi, Luyindama, Oğulcan vs vs) operasyonun kalan kısmı yaz transfer döneminde yapılacak. Hoca da bunu söylemişti, geleceğin GS'ini kurmak istiyoruz diye.
İrfan da bu yapının bir parcasi olursa mükemmel olur, olası yabancı sınırı için de çok büyük bir çözüm olur GS adına (diğer yerli oyuncularımız ile beraber)

Bu sene bir diger önemli şey, FB'in şampiyon olamaması. Bunun yanında olur da biz olabilirsek, ki şu an en büyük adaylardan biriyiz, bal kaymak olur.

Son düzenleme:
Yedlinden haber yok ama geldigini varsayarak 1 ortasaha(kiralık gedson),1 sağ kanat(kurunun sâg kanat versiyonu) gelirse harika bir transfer sezonu geçmiş oluruz...

İrfan olmaz arkadaşlar. Galatasarayın parası yok. Al sat durumu var ffp kimseyi satmadık. 4 senenin çilesini 1 transfere heba edemeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt