Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marcao ve Luyindama geldiği ilk sene bu ikili şampiyon yaptı hem de stoper olarak şampiyon yaptılar bazı hamleler vardır o mevki de adamın yoksa çok fark yaratır solak ve teknik eksikliği sadece bu sene değil senelerdir olan problemi çözer

Marcao - Sarachi - İrfan 3 solak sol içi inanılmaz rahatlatır Onyekuruya'da bol bol koşu attırır
oyun olarak sıkıntı olacağını söylemiyorum zaten. diğer sezon irfan da gelirse rahat bi şekilde şampiyonluğa taşıyabileceğini yazdım. çünkü kayseri - alanya - konya gibi aptalca puan kayıpları olmaz. bu sene için, dönmesine 2-3 hafta var diyolar. takım alışacak felan derken 1-2 mağlubiyette sezonu kapatabiliriz.

Gedson Fernandes emprestado ao Tottenham in Emprestados (serbenfiquista.com)

Ekli dosyayı görüntüle 111548

Benfica Taraftar Forumundan Kaynak

Gedson Benficada Oynamak İstemiyor Diyor alttaki yorumda.Üstteki yorumda da Galatasaray'a gidebilir Bizim gibi Hisleri Olan bir kulüp onun için iyi olur diyor.
Benfica taraftarı haklı son 2 senede kiralık oyuncularla yetiştirici kulüp rolündeydik onun bize gelmesini yetiştirip pişirmemizi istiyorlar tapusuyla vermedikten sonra 1 futbolcuya göre düzen kurulmasına artık karşıyım ya bonservisle gelsin ya da hiç gelmesin

oyun olarak sıkıntı olacağını söylemiyorum zaten. diğer sezon irfan da gelirse rahat bi şekilde şampiyonluğa taşıyabileceğini yazdım. çünkü kayseri - alanya - konya gibi aptalca puan kayıpları olmaz. bu sene için, dönmesine 2-3 hafta var diyolar. takım alışacak felan derken 1-2 mağlubiyette sezonu kapatabiliriz.
Okan kupa finalinden önce 1 haftaya gelir diyordu bence sakat değil :asd:

Yav basit düşünmek lazım.
Ben bir iş seçeceğim, a şirketinde benim pozisyonum boş, o şirkette yediğim içtiğim ayrı gitmeyen 2 arkadaşım var. Şirket sahibi beni çok istiyor ve her fırsatta söylüyor.
B şirketinde iste benim pozisyonum dolu. Üstüne işinde çok iyi, çok bilinen bir kişiyi işe almışlar o pozisyonda. Şirkette sadece daha önce aynı iş yerinden çalıştığımız, sevdiğim bir abi var. Bir de benim yakın arkadaşımı işinden etmek için çok uğraşmış bir şirket aynı zamanda.

Ben B şirketini niye seçeyim abi? Tamamen kapalı kutu benim için. Aynı mantıklı İrfan da bizi istiyor diye düşünüyorum. Maaş konusunda biz 1 verirken Fener 5 vermeyecektir. Üç aşağı beş yukarı aynıdır. Parayı seçme muhabbetinin olacağını sanmıyorum. Eskiden olsa Fener gözü karartır verir derdim ama daha yeni sözde Mesut için indirime gitti 2 oyuncusu. Öyle topa da giremezler. Ha şu olur, Galatasaray ile anlaşamadık, ya Fener ya kalırsın derlerse işte o sıkıntı. Düşük ücretle oynuyor İrfan. 2-3 katı para için gidebilir. Ben buna da çok ihtimal vermiyorum çünkü para lazım akbile.
Bir de arti bir argüman da ben yazayım, a şirketindeki müstakbel süpervizörün, sektöründeki en baba adamlardan biri, diğer şirketi ise ağırlığı olmayan, kimseye söz geçiremeyen acemi bir kişi yönetiyor.

Son cumlene de katılıyorum, o ihtimalin gerceklesebilmesi için de bizim çok absurd şekilde düşük bir teklif vermiş olmamız gerekiyor. Top tamamen yönetimde, fbnin teklifine yaklaşık bir teklif bile verebilseler, oyuncu koşa koşa bize gelir bence.

İrfan can bitti diyorlar?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İrfan oğulcan mevzusundan dolayı feneri reddetmiş olabilir çünkü bugün alper yayında oğulcan ile konuya başladı. Hoca da zaten irfan bizi istiyor diye boşa konuşmaz. Sanırım tek sıkıntı başakşehir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt