Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim canımı sıkan ne zaman bu şikecilere transferde karşı karşıya gelsek kaybediyoruz yoksa isimler umrumda değil...
Kaybediyoruz derken? Adamlar bize girmesin diye MHY, Deniz Türüç, Serdar Aziz gibi kazıkların üzerine atladılar resmen. Sence de bir teşekkürü hak etmiyorlar mı?

İrfan süreci devam ederken yazmadım, ama gözünüzü seveyim, bir daha yok oyuncu direniyor. Şöyle böyle saçmalamayın. Bugün Twitter'da direnirfan tagını gördüğüm de fb ye gideceğini anladım. Bunlar profesyonel futbolcular , sandığımız gibi değil inanın. Aksi anca Arda gibiler için mümkün. Çok nadir oyuncular dışında.

Şimdi fener Türkiye'nin en büyük kulübü olur, doğuştan fenerliyim ben zaten ;D

Ah bu para, yabancı basın karar veriyo zaten ülkede kimin kral olup kimin dipte olduğuna.

Uefa bu fenere ne zaman ceza verecek ? Dünyada açık ara en çok transfer yapan kulüp.

SM-A115F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yahu bu ozornwafor bence bu ndaismiye den iyi oynar bence o monte edilsin oraya bedavadan kurtulalım, bir sürpriz olacaksa oda alioski falan olsun

Yazik oldu. Şu dönen dolaba var ya italya da 3. Lige postalanirsin. Üzüldüm gerçekten. Çok kötü küfürler geliyor ağzıma irfan adına da üzüldüm yapacağı bişey kalmadı muhtemelen.
Niye kalmasın? Gayet kalabilirdi Başak'ta. He ben bu paralara zaten gelmesini istemiyordum da öyle başka opsiyon yoktu vs boş yani.

Ben bir oyuncu şuraya gitmez lafına inanmıyorum kimse kusura bakmasın.. bunun yığınla örneği var ülkemizde. Bu hayatta neyi yapmam dersen onu yaparsın. İrfan çocukken fenerliydi sonradan dayıları Galatasaraylı yaptı vs emin olun futboluda beşiktaşta bırakır .. Bunlara asla inanmam güvenmem..

Ben dedim demeyi sevmem ama bu şaşmaz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt