Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Haşırttı blekborddd. Gerizekalılar gidip forvet ve sok açık çözselerdi daha tehlikeli olacaklarıSporx 8 + deniz +Tolga +%20 diyor. İrfan transferi için
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haşırttı blekborddd. Gerizekalılar gidip forvet ve sok açık çözselerdi daha tehlikeli olacaklarıSporx 8 + deniz +Tolga +%20 diyor. İrfan transferi için
Kaybediyoruz derken? Adamlar bize girmesin diye MHY, Deniz Türüç, Serdar Aziz gibi kazıkların üzerine atladılar resmen. Sence de bir teşekkürü hak etmiyorlar mı?Benim canımı sıkan ne zaman bu şikecilere transferde karşı karşıya gelsek kaybediyoruz yoksa isimler umrumda değil...
Bruma afallatir bunları ali koc buga girer muhtemelen.bruma, yusuf ve ferro da gelse, füze gibi takım oluruz. hızı durdurulamaz.
Bruma afallatir bunları ali koc buga girer muhtemelen.
Yedlin durumunda olan topçu varsa piyasada olabilir belkiBenim bilgim yok. Son gün sayısız oyuncu menajer önerileriyle dolanacaktır. O yüzden olabilir diyorum.
Yusuf işi için para lazım.
Kendi başlarına o sevinci planladıklarını düşünmüyorum.Taylan ve Oğulcan’a da aferin. Şimdi yapsınlar kahve içme sevinçlerini.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Aslında duyum değil di Mahir ama işte patladık yani. Lakin bende bu kadar baskı olacağını tahmin etmezdim.
HERİF KENDİ YAZDIĞI RAKAMLARI YALANLIYOR![]()
![]()
Niye kalmasın? Gayet kalabilirdi Başak'ta. He ben bu paralara zaten gelmesini istemiyordum da öyle başka opsiyon yoktu vs boş yani.Yazik oldu. Şu dönen dolaba var ya italya da 3. Lige postalanirsin. Üzüldüm gerçekten. Çok kötü küfürler geliyor ağzıma irfan adına da üzüldüm yapacağı bişey kalmadı muhtemelen.
Ben bir oyuncu şuraya gitmez lafına inanmıyorum kimse kusura bakmasın.. bunun yığınla örneği var ülkemizde. Bu hayatta neyi yapmam dersen onu yaparsın. İrfan çocukken fenerliydi sonradan dayıları Galatasaraylı yaptı vs emin olun futboluda beşiktaşta bırakır .. Bunlara asla inanmam güvenmem..