Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.289
- 25.638
- 2.598
Forum yine kasmaya basladi kuşlar kafeslerinden cikti galiba olm yüklenmeyin bu kadar foruma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu güzel haber teşekkürler o zaman turkiyede yarın yapılacak testi negatif çıkarsa hafta sonu fener derbisinde oynayabilirEvet arkadasimizin arastirdigi dogru
Gedson Fernandes'in Covid-19 testi daha önce pozitif çıkmıştı.
Yeni yapılmış bir test yok. Galatasaray tüm tedbirlere uyarak Ambulans uçakla Türkiye'ye getirecek.
Akabinde yapılacak olan Covid-19 testi negatif çıkarsa oyuncunun takıma katılması hususunda herhangi bir engel yok.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu futbolcuları gerçekten anlamıyorum, fenere gidip de heder olan 10-12 oyuncu vardir herhalde son 5-6 senede.
Şimdi ben futbolcuyum diyelim, bir takımdan teklif geldi, bakarım benim profilimde oyuncular ne yapmış?
Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Ozan Tufan vs. Son olarak MHY. Ulan bu adamlar resmen oyuncuyu alıp kariyerini bitiriyor derim. Hesap kitap yaparım, bana 10 yılda kazanabilecegim parayı 3 yılda veriyorsa belki dusunurum.
Kısacası, mal mısın mazoşist misin İrfan kardeş??
ben ozornwaforu 6 da begenmistimşöyle bi kadroda olabilir mi sence rengim
Muslera
Yedlin Luyindama Marcao Sarrachi
Ozornwafor
Taylan Gedson
Boupendza Mohammed Omyekuru
gayet top tutan orta sahada güçlü bi takım oluruz
M harbiden özürlü bunlar
ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Boş ver, gitme işe.Sabah iş var, uyumam lazim. Nöbeti birakasim gelmiyor..
Evet arkadasimizin arastirdigi dogru
Gedson Fernandes'in Covid-19 testi daha önce pozitif çıkmıştı.
Yeni yapılmış bir test yok. Galatasaray tüm tedbirlere uyarak Ambulans uçakla Türkiye'ye getirecek.
Akabinde yapılacak olan Covid-19 testi negatif çıkarsa oyuncunun takıma katılması hususunda herhangi bir engel yok.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanirim 7.gununde su anda.Bu güzel haber teşekkürler o zaman turkiyede yarın yapılacak testi negatif çıkarsa hafta sonu fener derbisinde oynayabilir
Onlarda pelkas yok ama İrfancan ile mesut ozili oynatirlar bu sefer kimi kesecekler ozan tufanı mi name thiam mi valencia miAli Naci yine gotunden uydurmuş yani fb maçında kesin yok dedi durum belirsizmis
arkadas mesaj atmıs gedsonu nasıl aldınız gömümü buldunuz avrupada size bırakmazlar onu diyor![]()
Televizyonda gösteriyorsa izleyelimMohammed'in uçağı şimdi inecek
Ffp'den dolayı 6 aydır ama 1 yıl opsiyonu vardır belki.Gedson 1,5 yıllık kiralik ise süper olur 6 ayliksa pek sevinmem