Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadasimizin arastirdigi dogru

Gedson Fernandes'in Covid-19 testi daha önce pozitif çıkmıştı.
Yeni yapılmış bir test yok. Galatasaray tüm tedbirlere uyarak Ambulans uçakla Türkiye'ye getirecek.
Akabinde yapılacak olan Covid-19 testi negatif çıkarsa oyuncunun takıma katılması hususunda herhangi bir engel yok.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bu güzel haber teşekkürler o zaman turkiyede yarın yapılacak testi negatif çıkarsa hafta sonu fener derbisinde oynayabilir

Bu futbolcuları gerçekten anlamıyorum, fenere gidip de heder olan 10-12 oyuncu vardir herhalde son 5-6 senede.

Şimdi ben futbolcuyum diyelim, bir takımdan teklif geldi, bakarım benim profilimde oyuncular ne yapmış?

Mehmet Topuz, Özer Hurmacı, Ozan Tufan vs. Son olarak MHY. Ulan bu adamlar resmen oyuncuyu alıp kariyerini bitiriyor derim. Hesap kitap yaparım, bana 10 yılda kazanabilecegim parayı 3 yılda veriyorsa belki dusunurum.

Kısacası, mal mısın mazoşist misin İrfan kardeş??

Senin gibi düşünme kabiliyetine sahip olsaydı fenere gitmezdi zaten..!

Evet arkadasimizin arastirdigi dogru

Gedson Fernandes'in Covid-19 testi daha önce pozitif çıkmıştı.
Yeni yapılmış bir test yok. Galatasaray tüm tedbirlere uyarak Ambulans uçakla Türkiye'ye getirecek.
Akabinde yapılacak olan Covid-19 testi negatif çıkarsa oyuncunun takıma katılması hususunda herhangi bir engel yok.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ali Naci yine gotunden uydurmuş yani fb maçında kesin yok dedi durum belirsizmis

arkadas mesaj atmıs gedsonu nasıl aldınız gömümü buldunuz avrupada size bırakmazlar onu diyor :)

Bize sekmesine bende acayip şaşkınım.

Kapıda kuyruk vardır ama herhalde Mourinho-Terim-Rui Costa üçgeninden çıktı bu transfer.

Başka bir mantıklı açıklaması olamaz bence.

1612130716852.webp

Yazik lan adam baya aglamis .. gozler sismis .. uzuluyorum .. adamin gercekten hayaliydi ogulcan/taylan.. ARDA && Fatih Terim gibi efsaneyle calismak .. inan bana cok kotu bir his ..

Gedson Portekiz’den gelmiyor mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt