Hakan Saygılı
Tecrübeli Üye
- 11 Haziran 2015
- 6.986
- 3.653
- 938
Muslera yı dokanmamışsın ona da şükürMuslera3 5 2 BOMBALA.
Yedlin Marcao saracchi
Feg taylan gedson Kilinc onye
Boupendza mustafa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera yı dokanmamışsın ona da şükürMuslera3 5 2 BOMBALA.
Yedlin Marcao saracchi
Feg taylan gedson Kilinc onye
Boupendza mustafa
Transfer politikamizi begendim, hep genc oyuncu pesindeyiz bu da bir gelisme oldugunu gosteriyor. Biktik artik surekli 30 yasina gelmis oyunculari gormekten.
Yemin ederim aynı şeyi düşünüyorum kaç saattir ya kadroda kalsa bile oynama ihtimali 0 artık irfan bunu göre göre gitti iyi ki gelmemiş bize kafası çalışmayan topçuya yer yokYalnız şu an mhy ne düşünüyor acaba
İrfan’ın nasıl bir keriz olduğunu düşünüyordur bence. Kendi başına gelenlerden sonra..Yalnız şu an mhy ne düşünüyor acaba
"Fenerbahçe'nin köpeği olmaktan gurur duyuyorum" diyordur. Keyfi yerindedir. "Beni düşündüğü için kiraya gönderiyor beni Emre Abim" diyordur.Yalnız şu an mhy ne düşünüyor acaba
Şu kuş muhabbeti yüzünden yorumlarımı seçerek yazıyorum valla
Yanlış bişey derim de itham edilirim diye.
Arkadaşlar Galatasaraylı fotomu atayım da kurtulayım.
11 yıldır foruma üyeyim.
Bu sene aşağıdaki pozlardan bir yenisini daha çekmek dileğiyle..Ekli dosyayı görüntüle 111937Ekli dosyayı görüntüle 111938
MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lan maske taksanaGeldi iki gozumun cicegi
![]()
Gedson rahat yetişecek o zaman.Yarın Akşam saat 24:00 e kadar süre varmış. 17:00 den sonra futbolcunun kendisi de gelmesi gerekiyormuş
çıplak gelecekmiş diye duydumEski resim..pantolon farklıydı uçağa binerken..
Uçakta değiştirmediyse

HOŞ GELDİN AMAN MASKENİ TAKMAYI İHMAL ETME ASLAN PARÇASIGeldi iki gozumun cicegi
![]()
Rengim ruh hastası mıyım farklı yıllardan aynı kişinin GS formalı halini nerde bulup birleştiricemRenktaş yanlış anlama ama resimden bakıp sen olduğunu nerden bilebiliriz ki. sonuçta burda hepimiz tanınmamış insanlarız. NOT: Sen olduğuna inancım %100 bu arada. Ama realist bakmak lazım

Eski fotoğrafLan maske taksana
Bu kuşlardan herşey beklenir işin yoksa sonra uğraş
Eski fotoymus.Lan maske taksana
Bu kuşlardan herşey beklenir işin yoksa sonra uğraş