Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2024 de bitiyor kontratı nere geliyor yazın?
Ben Galatasaray a gidecem kadro dışı kalmaya razıyım demek Ekmek yediğin kaba tükürmektir net . Bu adam profesyonel topçu Galatasaray holigani degil. Başakşehir sayesinde cl vitrini gördü Başakşehir sayesinde irfan irfan oldu.

O zaman yarın Taylan ben beşiktaşliyim Beşiktaş'a gidecem desin kadro dışı kalsın. Hoşuna gidermi?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Yediğin kaba tüküreceksin yeri gelecek. Yok öyle kulübüm nereye isterse oraya giderim ayakları. Bak Emre Akbaba'ya. Adam direndi ve bize geldi. Onun da haricinde kadro dışı kalıp "Biz bu adamı kullanamayacağız. Fener'e veya başka bir takıma da gitmek istemiyor. Verin gitsin 5 milyona" demek zorunda bırakacaksın Başak'ı.

Muhammed'i satın almadikmi zorunlu opsiyonlu kiralık bitince gidecek olayına girmemisizdir
4 milyon dolar yatırdığımız anda Mohamed bizim yüksek ihtimalle öylede olacak. Hoca mesela Onyekuru için tamamını aldık dedi yani bunlar ffp'ten kurtulmak için böyle yapılmış şeyler. Mesela olurda yarın Luyindama satılrı ve biz kimseyi alamazsak o parayı Onyekuru ve Mostafa'nın bonservisleri için kullanılabilir mesela sonraya kalmasın diye.

Şu kuş muhabbeti yüzünden yorumlarımı seçerek yazıyorum valla
Yanlış bişey derim de itham edilirim diye.
Arkadaşlar Galatasaraylı fotomu atayım da kurtulayım.
11 yıldır foruma üyeyim.

Bu sene aşağıdaki pozlardan bir yenisini daha çekmek dileğiyle..
IMG_20200927_105229.webp
IMG_20200927_111244.webp

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Herkes yine savan avında eski fotoyu paylaşıp duruyorlar :asd:

Şu internette her gördüğüne inanan insanları gördükçe...

Şu kuş muhabbeti yüzünden yorumlarımı seçerek yazıyorum valla
Yanlış bişey derim de itham edilirim diye.
Arkadaşlar Galatasaraylı fotomu atayım da kurtulayım.
11 yıldır foruma üyeyim.

Bu sene aşağıdaki pozlardan bir yenisini daha çekmek dileğiyle..Ekli dosyayı görüntüle 111937Ekli dosyayı görüntüle 111938

MI 6 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Renktaş yanlış anlama ama resimden bakıp sen olduğunu nerden bilebiliriz ki. sonuçta burda hepimiz tanınmamış insanlarız. NOT: Sen olduğuna inancım %100 bu arada. Ama realist bakmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt