- 18 Temmuz 2009
- 82.018
- 239.581
- 5.263
Benfica'dan Cervi'yi de alabilirdik aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yurt dışı ilk açıklayan kaynaklar 1.5 yıl dedi, sonra burada bir iki basın mensubu 6 ay dedi, sonra ffp etrafından dolanmak adına 6ay+1 yıl opsiyonlu kiralık dediler.Gedson 6 ay değil mi?
Muhammed'i satın almadikmi zorunlu opsiyonlu kiralık bitince gidecek olayına girmemisizdirVe sadece 3 oyuncu kiralık. (Saracchi, Gedson, Mohamed)
Gedson ve Mohamed 1.5 yıl.
Onlar seneye de olacak.
Onyekuru'yu tapusuyla aldık gözüyle bakıyorum (opsiyonu makul, hem hoca da öyle demişti zaten)
(Yazın da yapılacak ufak rötuşlar ile) uzun vadeli bayağı genç ve dinamik bir kadromuz oldu. Ve bunu yaparken Fener'in sadece İrfan'a ayırdığı bütçe ile ffp'in sınırlarında kalarak yaptık.
Belirsiz renktaş,Galasevgisi ben de bilmiyorum dedigedson 6 ay mı 1.5 yıl mı bilgilendirebilir mi biri? Yoksa belli değil mi daha
Adamın elini mi tuttular imza atarken? Resmen parayı seçti adam işte. "5 ay bekleyeceğim Galatasaray'a gideceğim" dese en kötü kadro dışı kalırsın Haziran'da bize gelirsin.
Yedlin de öyle geldi öyle gelir de testi negatif çıkar mı bilinmez..Fener su Afrikali oyuncuyu Irlanda uzerinden getirmisti sanirim, bizimkiler de yapabilir bunu.
Yedlin'i öyle yaptık zatenFener su Afrikali oyuncuyu Irlanda uzerinden getirmisti sanirim, bizimkiler de yapabilir bunu.
Bizim adam da İrlanda'dan geldiFener su Afrikali oyuncuyu Irlanda uzerinden getirmisti sanirim, bizimkiler de yapabilir bunu.
Geldi iki gozumun cicegi
![]()
Tek stoperle oynuyosun bizi bombalatacaksın heralde..Muslera3 5 2 BOMBALA.
Yedlin Marcao saracchi
Feg taylan gedson Kilinc onye
Boupendza mustafa
Cift oynayacaksin kadro full tempolu adamlardan olusuyo zatenn bi zahmet ileri geri oynasinlarBoupendza başakşehir alamasın diye fiyat yükseltme taktigi bence ve akıllıca hadi gerçekten ilgileniyoruz diyelim nerede oynatcaz forvete zaten mustafayı aldık
Maske taksana olm manyak mısınGeldi iki gozumun cicegi
![]()
Of of, hoş gelmiş. Sanki az önce hattrick yapmış da maçtan sonra basını selamlıyor gibi gülmüş...Geldi iki gozumun cicegi
![]()
Yanlis anlama sana yazmiyorum genel olarak yaziyirum. Fegi kanata yazmayin orda oynayamaz artik. Ya sag ic yada10nr oynar baskada oynayamaz. Arda hizinda bi oyuncudan kanat falan olmaz—————-Muslera
Yedlin - Donk - Marcao - Sarachi
———-Taylan - Gedson
Fegh——-Belhanda——-Onye
—————-Mustafa
Şimdilik böyle birşeyler görünüyor