Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geldi iki gozumun cicegi:love::love:

Resim

Ve sadece 3 oyuncu kiralık. (Saracchi, Gedson, Mohamed)
Gedson ve Mohamed 1.5 yıl.
Onlar seneye de olacak.
Onyekuru'yu tapusuyla aldık gözüyle bakıyorum (opsiyonu makul, hem hoca da öyle demişti zaten)
(Yazın da yapılacak ufak rötuşlar ile) uzun vadeli bayağı genç ve dinamik bir kadromuz oldu. Ve bunu yaparken Fener'in sadece İrfan'a ayırdığı bütçe ile ffp'in sınırlarında kalarak yaptık.
Muhammed'i satın almadikmi zorunlu opsiyonlu kiralık bitince gidecek olayına girmemisizdir

Adamın elini mi tuttular imza atarken? Resmen parayı seçti adam işte. "5 ay bekleyeceğim Galatasaray'a gideceğim" dese en kötü kadro dışı kalırsın Haziran'da bize gelirsin.

2024 de bitiyor kontratı nere geliyor yazın?
Ben Galatasaray a gidecem kadro dışı kalmaya razıyım demek Ekmek yediğin kaba tükürmektir net . Bu adam profesyonel topçu Galatasaray holigani degil. Başakşehir sayesinde cl vitrini gördü Başakşehir sayesinde irfan irfan oldu.

O zaman yarın Taylan ben beşiktaşliyim Beşiktaş'a gidecem desin kadro dışı kalsın. Hoşuna gidermi?

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bir insan besiktasi neden tutar ya heryerde arka plandasin rakiplerin ne yapsa olay oluyor sen lidersin macini konusan yok

Biri irfan biri gedson aliyor
Sen cenk tosunu getiriyorsun
Yazik acidim adamlara

—————-Muslera
Yedlin - Donk - Marcao - Sarachi
———-Taylan - Gedson
Fegh——-Belhanda——-Onye
—————-Mustafa

Şimdilik böyle birşeyler görünüyor
Yanlis anlama sana yazmiyorum genel olarak yaziyirum. Fegi kanata yazmayin orda oynayamaz artik. Ya sag ic yada10nr oynar baskada oynayamaz. Arda hizinda bi oyuncudan kanat falan olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt