Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tamam ama ben biraz izledim pas oyununu vizyonunu pek beğenmedim. Orta sahada oynayan adamın daha iyi olması gerekiyor hele bizde beklenti ve baskıyı kaldırabilir olmalı 1-2 milyonlardan bahsediliyor hiç emin olamadım. Böyle adam alacaksak piyasada benzeri bir sürü oyuncu vardır dediğin gibi. Taylan'ın yedeklenmesi önemli ama Taylan ilerisi için bizim için vazgeçilmez oyuncu mudur ?
Regista sınırlı sayıda var dünyada, o tarz adam bulmak zor.

Taylan; Yusuf gibi adamları yetiştirmek lazım o yönde.

secin begenin:
emre ak
linnes
ömer
emre t
fatih
sener
emin

simdilik ilk akla gelen bunlar.

Onu demek istiyorum. Hoca Taylan'a yedek değil de Taylan'ı yedek bırakacak birini istiyor oraya daha çok sanki.
Bence Taylan'a yedek arıyor şu an.

Aynı zamanda sağ içi de yedekleyecek birisini

Yoksa Seri'yi alırdık tek istek regista olsaydı.

Youssouf için Belhanda'yı veya merkezde oynayabilecek bir Feghouli'yi keser mi hoca o da var. İrfan'ın geldiğini varsayalım İrfan-Taylan banko devam eder bence.

Pas yönü fena değil derken odun olmadığını vurguladım zaten.

Taylan'ın yaptığı işi Yusuf da yapar.

Pas kalitesinde Taylan, Seri'nin yanına yaklaşamaz.
Nasil Yusuf da yapar anlamadım adamın o kadar maçını izledim al ver yapmaktan başka meziyeti yok Taylan hem sağ hem sol ayağı ile oyunun yönünü çeviren paslar atabiliyor Yusufta bunu hiç görmedim. Taylan kilit pas bile atıyor

Bitmiyor mu ulan transferler???

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nasil Yusuf da yapar anlamadım adamın o kadar maçını izledim al ver yapmaktan başka meziyeti yok Taylan hem sağ hem sol ayağı ile oyunun yönünü çeviren paslar atabiliyor Yusufta bunu hiç görmedim. Taylan kilit pas bile atıyor
O yönde yönlendirirsen yapar; Taylan yaz boyu ona çalıştı. Çok büyük iş olarak görebilirsiniz yaptığını ama bence değil.

Yusuf topa sahip olmayan bir takımda oynuyor şu an, önce bunu dikkate almak lazım.

Günaydınlar. Artık dananın mı neyin kuyruğu kopacaksa kopsun hayırlısıyla bitirelim şu dönemi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt