Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaş zaman geçsin diye Avustralya ligi izliyorum geçmiyor zamanda ya

Fatih hoca gedson'u istemiş olsa direk irtibat kuracağı adam sayısı 2 ( mourinho ve rui costa) yani şimdiye kokusu çıkardı beyler o yüzden kafa yormanın anlamı yok.

Şu şampiyonluk sayısı muhabbetini ergenler tekrar gündeme getirmiş. Arkadaş yıllar önce ki şampiyonluk gelse nolur nasıl bi eziksin gcocu bundan sonra şampiyon olmaya baksana sığır
4 macla sampiyonn olduklari maclari mi onaylatacaklar komedi gibi olay. Oyle birsey yapamazlar. Suni gundem bunlar. Hakemler konusulmasin feneri kolluyorlar demesinler diye baska tarafa cekiyorlar konuyu

Bu erhan kaan adıgüzel hiç transfer işlerine bulaşmazdı oysaki. Şimdi irfan gs de diyor çok ilginç

Youssef'i, Donk gibi joker niyetine düşünüyor malum Donk yaşlandı ve artık tamamen stoper. Orta sahada kullanabileceğimiz kuvvetli adam yok. Çok takoz değil oyuncu korkmayalım.

Yazın yine bi FFP için al sat denge anlaşması yaparsak durum sıkıntılı ama :d İrfan transferinden sonra yazın büyük ihtimal 13-15 m euro eksiye düşecez gibi

Emre akbaba cok karakterli tertemiz bir insan gitmesini bende istiyorum ama giderken güzel ayrılmalı bazilari adama hakaret ediyor evet kötü oynuyor formsuz gitsin ama hak etmedi şekilde degil güzel vedalaşmalı
Bende sinirlendim ama adam 2 buyuk sakatlik gecirdi. Ayaginda kirilmadik yer yok. Fiziken dustu neyazikki. Basta iyi oynuyordu. Bencede guzelce ayrilinmali. Adam gol olmasin diye rizelinin onune ayak koydu. Ayak gitti herifin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt