Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
4 macla sampiyonn olduklari maclari mi onaylatacaklar komedi gibi olay. Oyle birsey yapamazlar. Suni gundem bunlar. Hakemler konusulmasin feneri kolluyorlar demesinler diye baska tarafa cekiyorlar konuyuŞu şampiyonluk sayısı muhabbetini ergenler tekrar gündeme getirmiş. Arkadaş yıllar önce ki şampiyonluk gelse nolur nasıl bi eziksin gcocu bundan sonra şampiyon olmaya baksana sığır
Azmis yaw3.5 m tl falan aldı sanırım
Kangurusever misinArkadaş zaman geçsin diye Avustralya ligi izliyorum geçmiyor zamanda ya
Coğrafya iyice şaştı 4 gün mısır arap haberleri şimdi zaman geçirmek için kanguru memleketi kafayı yedikKangurusever misin
gözlerim dolduEmre akbaba cok karakterli tertemiz bir insan gitmesini bende istiyorum ama giderken güzel ayrılmalı bazilari adama hakaret ediyor evet kötü oynuyor formsuz gitsin ama hak etmedi şekilde degil güzel vedalaşmalı
Emre akbaba cok karakterli tertemiz bir insan gitmesini bende istiyorum ama giderken güzel ayrılmalı bazilari adama hakaret ediyor evet kötü oynuyor formsuz gitsin ama hak etmedi şekilde degil güzel vedalaşmalı
Bende sinirlendim ama adam 2 buyuk sakatlik gecirdi. Ayaginda kirilmadik yer yok. Fiziken dustu neyazikki. Basta iyi oynuyordu. Bencede guzelce ayrilinmali. Adam gol olmasin diye rizelinin onune ayak koydu. Ayak gitti herifinEmre akbaba cok karakterli tertemiz bir insan gitmesini bende istiyorum ama giderken güzel ayrılmalı bazilari adama hakaret ediyor evet kötü oynuyor formsuz gitsin ama hak etmedi şekilde degil güzel vedalaşmalı
Oha yabune abi