Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar takasta Marcaoyu istiyorlardı. Gelinen nokta bayağı komik yaw
43a032c1b1df472ff0bbe1ec5c233c4dc375ea98

Kör ölür badem gözli olur sonra bak yapmayın.
Yaz transfer dönemi henüz Emre K. Gelmeden bu 2 transfer gündem olsa yarısı Emre K. gelsin irfan pahalı şöyle böyle diyecekti.
Emre K. da bizi tercih eden bir çocuk fenerin daha yüksek verdiğini bilmeyen var mı? Böyle mi teşekkür edeceğiz yarım sezon sonra göndererek mi? Yerli oyuncuların güvenini sarsmayalım. Akbaba gidebilir denedi oynadı vs ama Kılınç No
Ayni futbol cahilleri gelecek sene irfan'i birilerine takas vermek için uğraşır.

Bıkmadık şu vasat oyuncuları Messi yerine koymaya

Belhandayı önerin biz beğenmiyoruz da beğeneni cidden çok.
Bir gün yine dost meclisinde Belhandaya saydırıyorum, manyak fenerli bir arkadaşım; cehennemde yanacaksın bu adamın hakkını nasıl ödeyeceksiniz verdiği pasları görmüyor musun falan dedi. ve ciddiydi :eek:
Fanatik bjk li bir arkadaşım da yarım saat belhandayi övdü bana. Sonunda da keşke bizde olsaydı falan gibisinden zirvaladi. 2 sene üst üste tamamen belhandanin inisiyatifiyle şampiyon olmuşuz.

Bugün irfanı bitirip yarın son ana kadar gedsonu kovalayacagiz ins.

Belhanda şu an elimizdeki en iyi orta saha. Sakatlanmaz, yaşlı değil, fiziken çocuk gibi değil, kim ne derse desin her zaman sahada olmak isteyen bir futbolcu. Bazen akıl tutulmaları yaşasa da, bazen yeni küfürler üretmeme sebep olsa da belhanda takımda kalmalı

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Kılınç verilmemeli, verilmesi teklif dahi edilmemeli. Emrenin performansını filan geçtim bu adam 6 ay önce daha çok verenleri, en yakın arkadaşını bırakıp dik duruş sergileyip bizi tercih etti ve sen adamı 6 ayda yolluyon takımdan. yarın birgün şikecilerle yine yurtiçinden bir adam için transfer yarışına girersek direkt aleyhimize olacak bu olay. Emre hem hiç de boş bir adam değil. sivasdaki istatikleri de ortada. biz kullanmasını beceremedik şimdiye kadar. Aykut yerine Avcı olsa başakşehirde yeni bir Visca yaratır bu adamdan.

hem bir sürü adam veripte hemde sonraki satıştan %50 imkansız bir iş. %50 varsa Şener falan gibi bize göre çöp diğer anadolu takımlarına göre atlayacakları 2-3 oyuncu ile bu iş çözülmeli.

Abdurrahim+Yusuf Günay+Belhanda+Akbaba+Ömer+Yol+Yemek+4 milyon = İrfan

Muslera
Yedlin-Donk-Marcao-Sarra
Yusuf
Feghouli-Taylan-İrfan-Kuru
Muhammed​

Fanatik bjk li bir arkadaşım da yarım saat belhandayi övdü bana. Sonunda da keşke bizde olsaydı falan gibisinden zirvaladi. 2 sene üst üste tamamen belhandanin inisiyatifiyle şampiyon olmuşuz.

Belhanda kötü adam değil ama bizim kültürmüzde olan 10 numara oyuncu da değil. Bence bizim beğenmiyor oluşumuzun bir nedeni de o. Adam , Hagi'nin ,Wesley Snejder'ın formasını giydiği takıma 10 numara olarak geldi. O forma kolay kolay kimseye yakışmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt