Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.429
- 101.635
- 5.238
Adamlar takasta Marcaoyu istiyorlardı. Gelinen nokta bayağı komik yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar takasta Marcaoyu istiyorlardı. Gelinen nokta bayağı komik yaw
Ayni futbol cahilleri gelecek sene irfan'i birilerine takas vermek için uğraşır.Kör ölür badem gözli olur sonra bak yapmayın.
Yaz transfer dönemi henüz Emre K. Gelmeden bu 2 transfer gündem olsa yarısı Emre K. gelsin irfan pahalı şöyle böyle diyecekti.
Emre K. da bizi tercih eden bir çocuk fenerin daha yüksek verdiğini bilmeyen var mı? Böyle mi teşekkür edeceğiz yarım sezon sonra göndererek mi? Yerli oyuncuların güvenini sarsmayalım. Akbaba gidebilir denedi oynadı vs ama Kılınç No
Ben anlamadım biz kadro derinliği yaparken kadronun içini boşaltmadık mıBenden duymadin ama Yurtdisi ve Basaksehir
Fikirler var hayirlisi hersey olabilir .
Birde elde kaliyormu![]()
Fanatik bjk li bir arkadaşım da yarım saat belhandayi övdü bana. Sonunda da keşke bizde olsaydı falan gibisinden zirvaladi. 2 sene üst üste tamamen belhandanin inisiyatifiyle şampiyon olmuşuz.Belhandayı önerin biz beğenmiyoruz da beğeneni cidden çok.
Bir gün yine dost meclisinde Belhandaya saydırıyorum, manyak fenerli bir arkadaşım; cehennemde yanacaksın bu adamın hakkını nasıl ödeyeceksiniz verdiği pasları görmüyor musun falan dedi. ve ciddiydi![]()
Akbaba'yı vermek leşlerin ortada kalmasi demekakbaba'yı vermek şampiyonluğu vermektir
Irfan selcuktan iyi oyuncu bu netImkansız
Fanatik bjk li bir arkadaşım da yarım saat belhandayi övdü bana. Sonunda da keşke bizde olsaydı falan gibisinden zirvaladi. 2 sene üst üste tamamen belhandanin inisiyatifiyle şampiyon olmuşuz.