Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi yüzünden telefon bağımlısı oldum aile hayatım sarsıldı eşimle aram bozulacak bitirin artık.
Bazen diyorum kendime : "1 saat geç öğrensen ne olacak, transfer olunca zaten duyacaksın. Dakikası dakikasına takibe gerek yok."
Galatasaraydan KAP olursa bildirimde geliyor otomatik.

Bu düşüncelerle telefonu elimden bırakıyorum ama aklımdan bırakamıyorum. En fazla 10 dakika sonra "neler olmuş" bir bakayım diyip alıyorum yine.

Aykut Belhanda'yı istemiştir FB de zaten istemişti ama Belhanda gitmez

Mostafa transferinde Zamalek ile hazırlık maçı tarzı bir olay da ayarlasaydık keşke. O bölgede potansiyelli genç çocuklar var. Sosyolojik koşullardan Fransa ve Türkiye onlar için tercih sebebi olabiliyor. Coğrafyada popülaritemizin ve sempatimizin artması adına bu tarz bir organizasyon düzenlenebilir.
Mohamed, Belhanda, Feghouli, Omar gibi isimlerle o etkinlikte iyi bir PR yapılabilir.

Transfer dönemi ,21 takımlı sıkışık fikstür ve pandemi derken boşanma oranları arttı.Her şey Cimbom için...

Transfer Nöbetine takıldığım dan beri spor programların hepsi bana kolpa ve güncellenmemiş gibi geliyor. Burdaki Sabah dedikodulara programlar akşama ısıtıp önümüze koyuyor. Derhal GSCimbom Twitch ve Youtube canlı yayın programlar yapılmalı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt