- 5 Eylül 2014
- 85.030
- 70.992
- 4.513
şakayı bırakalımAkbabayi vermek sampiyonluk şansini %70 artirmaktir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şakayı bırakalımAkbabayi vermek sampiyonluk şansini %70 artirmaktir
Bazen diyorum kendime : "1 saat geç öğrensen ne olacak, transfer olunca zaten duyacaksın. Dakikası dakikasına takibe gerek yok."Transfer dönemi yüzünden telefon bağımlısı oldum aile hayatım sarsıldı eşimle aram bozulacak bitirin artık.
Hanım diyor bütün gün telefona bakıyorsun manita mı yaptın diyor. Aynı durumu yaşıyorum.Transfer dönemi yüzünden telefon bağımlısı oldum aile hayatım sarsıldı eşimle aram bozulacak bitirin artık.
Evet 4 milyon pound alacak GS sezon sonu. Eger WB ligde kalirsa bu rakam 6 olacakBenim anlamadiığım , biz ffp yüzünden nasıl ibb ‘ye para teklif ediyoruz ? Birisi satılması lazım değilmi ? Yoksa Diagne zorunlu satış opsiyon ile mi gitti ?
Ömer bayram önemli oyuncu geçen yılınasist kralı derizAykut kocaman bizden Ömer bayram ve Şeneri ister ve böyle anlaşma gerçekleşirse, kuşların neler diyeceğini düşünemiyorum hahhahaha
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fatih terim sözleşme uzatır akbaba ile eğer devam ederse bizimle.Herkes ister Akbaba'yı, maaş sıkıntısı olmadığı sürece. Başak dahil.