Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hahaha demek ki her evde birebir aynı muhabbetler geçiyormus geçen sabah 10 da bizim maçın tekrari vardı hanım diyor ki bunlar delirdi mi sabahta mi maç var artık
Ufak bir aramızda geçen konuşma " Bu kimin maçı başakşehir ya sanane başakşehirden allahım yarabbı ya :D kapı üzerime örtülür :D "

Akbabanın takasta kullanılması iki taraf icinde uygun olur. Basak ister mi bilmiyorum.

ömer bayram ve emre kılınçı kesinlikle vermem ben olsam

belhanda deniyor ki o da saçma bence irfan belhandanın yanına geliyor bu sezon için gönderirsek yine eksik kalacağız ne anladık

akbaba şener linnes olabilir

Bu teklif hesap bilen biri tarafından verilmemiş resmen tuzak bu. Hadi 6 Milyon ve Emre Akbabayı verdin %50 pay neden veriyorsun. %50 pay verilmemeli çünkü başa bela. O payı çıkarabilmek için İrfan'ı 20 milyon ve üstüne satman gerek yoksa İrfan satışı her türlü zarar ediyor.

6 milyon Irfan için verdin.
4 milyon Akbaba'ya zaten vermiştin.
%50 payı ise 20 milyonda 10 milyon ediyor ve ancak kurtarıyor. Yani bu teklifi yapıyorsan 20 üstü satman lazım ki bu da pek mümkün değil.

O yüzden son teklif 6 arti Emre veya Belhanda şeklinde olmalı. Aykut Belhanda'yı isteyebilir tam onluk topçu. Evelesin gevelesin iş yapmasın ama dinamik.

İrfan başka türlü gelmezse de gelmesin zaten bu parasızlıkta onun için kulübü ipotek ettirmeye gerek yok.

Takasta konuşulan isimlerinde hiç birinin bşehir'e gitmek isteyeceğini sanmıyorum belki Şener oda tek başına yeterli olmaz zaten

Aynen bu durumdayım

E8655853-72C4-4FCC-A072-B286750FD541.webp

2880E658-1484-4FFF-A1D8-330CDCCF9C4B.webp

bit artık lanet dönem senden nefret ediyorum ama sensiz de yapamıyorum

Yazın Salih gelecek orta sahaya Akbabadan vazgeçilebilir. Hele hocanın oynattığı bu sistemde Akbaba yapamaz. Bu adamı 2.forvet kullansan neyse gol sezisi yüksek duracağı yeri falan biliyor da iç olarak kullanınca çok kötü. Hoca ilk geldiğinde de sağ kanatta denemişti orada da yetersizdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt